POJAVIO SE SNIMAK DALILE I TRAGIČNO NASTRADALE PEVAČICE: Ugovarale BEZOBRAZNE poslove iza zaključanih vrata (VIDEO)

Dalila Dragojević ne prestaje da intrigira javnost svojim ljubavnim igrarijama u rijalitiju Zadruga.

Ona je okončala brak dug 5 godina sa Dejanom Dragojevićem i uplivala u kratku ali turbulentnu vezu sa Filipom Carem. Odnos sa Carem je delovao harmonično dok se na vratima nije pojavila stara rijaliti lisica nestabilnog psihičkog stanja - Maja Marinković

Mnogi su skeptični što se Dalilinih postupaka tiče, jer j smatraju prefiganim rijaltii igračem koja je široj javnosti odabno poznata po učešću u rijalitiju Parovi, gde je u 5. sezoni dominantno odnela i pobedu.

Dalila se na javnoj sceni poijavila sa pevačicom i starletom Slađanom Guduraš koja je tragično nastradala u saobraćajnoj nesreći.

Slađana Guduraš pronađena je mrtva u slupanom automobilu. Policija je pronašla automobil u kanalu pored puta Sremska Rača - Kuzmin.

U vozilu je bilo telo ženske osobe, a policija je u početku pretpostavljala da je reč o starleti i pevačici Slađani Guduraš (27), koja je nestala šest dana ranije.

Guduraševoj se svaki trag izgubio 10. decembra, kad je krenula iz Bijeljine u Beograd, gde je planirala da se preseli. Prešla je granicu oko 18 sati.

Policijski izvori MUP Srbije uradili su dodatne provere po bolnicama o eventualnoj nesreći, kako bi bile otklonjene i te vrste sumnje. Ali na žalost, Slađana je nađena tek par dana ranije

Guduraš je sahranjena na gradskom groblju u Srpcu. Ispratilo ju je oko 200 ljudi, uz jecaje i suze njene majke Jelke Pantić, dečka Zorana Makivića, bivših radnih kolega iz srbačkog Doma zdravlja i bivših sugrađana.

Slađana Guduraš se pojavila u jednoj epizodi serije "Lud, zbunjen, normalan", a snimila je duet sa Đusom i pojavlila se u spotu Saše Matića i Cvije za pesmu "Reci, brate".

Dalila je u jednoj emisiji gostujući sa Slađom govorila o biznisu koji želi da pokrene sa Slađom i još jednim čovekom, a koji bi radili po diskotekama. Nikome nije bilo najjasnije šta bi one tačno radile, ali sudeći po tome da su govorile o striptizu i radu iza "zaključanih" vrata moglo se naslutit da je reč o nekoj vrsti "bezobraznog" animiranja gostiju.

https://vm.tiktok.com/ZM8GWSs8b

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: