"POKAŽITE ZRNCE EMPATIJE!" Snažan apel produkciji! "Prekinite ovu BOLESNU priču! OPASNO JE PO ZDRAVLJE"

Jedna od najaktuelnijih priča u "Zadruzi" svakako je ona o odnosu Milice Kemez, njene sestre Mirele i njenog dečka Bore Santane.

Već danima se spekuliše o tome da li je Bora imao aferu sa Mirelom Kemez, i tako prevario Milicu, a sinoć je došlo do kulminacije. Posle priče o ovoj bolnoj temi, Milici je čak pozlilo, pa su je zadrugari izneli iz kuće.

 

Zadruga 4
Zadruga 4
Foto: Facebook printscreen
 
 

Ove scene potresle su neke od gledalaca "Zadruge", koji su ostavili komentare na društvenim mrežama i apelovali na produkciju da treba prekinuti potencirenje ove priče.

- Predlažem produkciji da pokažu bar zrnce empatije i ljudskosti prema Milici Kemez i da prekine ovu bolesnu priču. Svi mi volimo da gledamo "Zadrugu", ali zaista na neke stvari ni najtvrđe srce ne može ostati imuno. 'Ajde Kija, Sloba, Luna, teška priča, ali da neko pokuša od siročadi, od dve sestre koje na celom svetu imaju jedna drugu, da pravi ovakvu priču, gde se jedan lokalni dripac iz Železnika uzdiže, na račun nečijeg bola, zaista prelazi sve granice ljudskosti, i direktno ugrožava zdravlje Milice Kemez - napisao je zabrinuti gledalac.

- Nigde nema u prepisci da je Bora prespavao kod Mirele. Zašto sve ovo radite? Igrate se sa nečijim životima - glasio je još jedan komentar.

 
 

 

Zadruga 4
Zadruga 4
Foto: Facebook printscreen

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: