Porodica Dodik: Stalnim pominjanjem našeg prezimena, Stanivuković želi da njegove izjave dobiju na značaju

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković na današnjoj konferenciji za medije iznio je niz netačnih informacija u vezi sa porodicom Milorada Dodika, srpskog člana Predsjedništva BiH, navodi se u saopštenju porodice Dodik.

Milorad Dodik sa kćerkom i sinom - Foto: RTRS
Milorad Dodik sa kćerkom i sinomFoto: RTRS

- Sve to ima za cilj da kreira negativne emocije u javnosti u vezi sa članovima porodice Dodik i, nažalost, da samim pominjanjem prezimena Dodik, Stanivukovićeve izjave dobiju na značaju i da ih prenese što više medija. I u ovom slučaju, kao i mnogo puta do sada, riječ je o netačnim informacijama - ističe se u saopštenju.

Članovi porodice Dodik odgovorno tvrde da nisu vlasnici zemljišta u ulici Bože Varićaka, niti druge lokacije u banjalučkom parku Mladen Stojanović.

Takođe, navodi se u saopštenju, porodica Dodik na pomenutoj lokaciji ne izvodi građevinske radove niti gradi porodični, stambeni ni poslovni objekat.

U saopštenju se posebno naglašava da članovi porodice Dodik nisu vlasnici, niti imaju udio u vlasničkoj strukturi kompanije Sirius 2010 d.o.o. iz Banjaluke.

- Pozivamo nadležne institucije da provjere navedene činjenice iza kojih stojimo krivično, materijalno i odgovorno - poručili su članovi porodice srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

izvor: rtrs

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano