Posle javnih pretnji Kristijana DA ĆE JE UBITI, Stanija U STRAHU PROGOVORILA o obezbeđenju u Zadruzi
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Stanija Dobrojević je prošla kroz pravi pakao kada su joj 1995 godine tokom "Oluje" ubili oca Dragana. Ceo život se nosila sa tom tragedijom, a sada strahuje da i nju ne zadesi očeva sudbina. Ona kaže da se plaši da će je bivši robijaš ubiti u rijalitiju.

Rijaliti zvezda će se uskoro pridružiti žestokom momku koga je optužila da je rektetirao i da on nije pravi otac njegove ćerke Vere, već da je supruzi podvalio spermu svog prijatelja.

 

- Plašim se za svoj život! Bojim se da me Kristijan ne patosira čim me vidi. Ne daj bože da me ubije u rijalitiju. Znam da tamo ima obezbeđenja  ali on to može da uradi u sekundi - istakla je starleta pa dodala.

Kristijan i Stanija - zadruga 4 - crni bombarder portal

- Dala sam mu pare pre nego što je otišao na robiju a čim je izašao ponovo je krenuo da me maltretira. Nisam htela da mu ćutim. Na kraju sam zbog njega završila kod psihijatra! Rekla mi je da se ne nerviram i da zamislim d anovine pišu o nekom drugom a ne meni. Iako sam sada oguglala, ta borba je bila teška. U jeku skandala sam odlučila da se povučem iz medija i spremam diplomski - dodala je starleta.

Srbija.danas 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano