POSLE NEMILIH DOGAĐAJA: Gastoz danas ponovo u Hepi televiziji - oglasio se i poslao JASNU PORUKU

Nenad Marinković Gastoz, sada već bivši učesnik "Parova", jedan je od takmičara iz luksuzne vile koji su u subotu uveče privedeni, kada su napustili šou i zaputili se u prostorije produkcije, da protestuju smatrajući da su njihovi ugovori prekršeni.

Gastoz i njegove kolege se posle saslušanja nisu vratili u rijaliti. Prema njegovoj verziji, stvari su mu bile izbačene pre nego što su stigli nazad iz policijske stanice.

Iako je produkcija njihov postupak označila kao nasilan, Gastoz je ustvrdio i da on i njegove rijaliti kolege nisu bili nasilni, i da su hteli samo da razgovaraju i reše nesuglasice. On je u lajvu koji je juče emitovao na Instagramu takođe izrazio čuđenje što su ostali ukućani odustali od bojkota, iako je to bio dogovor svih učesnika rijalitija.

- Spala knjiga na šest slova! Ne znam šta se desilo, kako su ostali iz rijalitija ostali tamo, šta se dogodilo u tih nekoliko minuta da promene mišljenje... - kazao je on na Instagramu, a ubrzo je dodao i da ima nameru da ponovo ode u Hepi televiziju.

- Idem sutra u Hepi, ne znam šta će biti - dodao je Gastoz.

 

Da li će Gastozova eventualna poseta Hepi televiziji dovesti do nekih promena u ovom slučaju, ostaje da vidimo.

 

srbija danas

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: