POTRAŽILI SPAS NA OSTROGU! Trudna Luna molila Svetog Vasilija OVO - Drama po povratku kući

Pre par dana odjeknula je vest kao bomba da je pobednica druge sezone rijaliti programa "Zadruga", Luna Đogani, trudna. Budući roditelji su presrećni zbog ove lepe vesti, a  sada su rešili da na svom Jutjub kanalu da otkriju detalje. Jedno od pitanja koje su im uputili pratioci je bilo da li je Marko zaplakao kada je saznao da će postati otac.

- Malo su mi zasuzile oči, ali nisam plakao - rekao je Marko, a Luna dodala:

- Ovo je neopisiv osećaj, osećam se drugačije, spokojnija sam i srećnija, telo mi je drugačije. Marko pazi, vodi računa o svemu, više nego ja. Pet nedelja sam trudna, to je zvanična informacija... Ne mogu da vam opišem kako se ja osećam. Ili sam zatrudnela u Turskoj, ili sam već tada bila trudna.

 
 

- Sada polako postajemo svesni, na pregledu nisam znao u šta da gledam, uskoro ponovo idemo na pregled. Samo ovo saznanje je sreća, Bog nas je blagoslovio. Našu ljubav krunišemo vrhunski, na pravi način - istakao je Miljković.

- Na koga bi voleli da liči? Da li imaš apetit? - zanimalo je mnoge.

- Ja sam rekla da bih volela da bude crn ili crna, kao Marko, ali da ima moje oči, to mi je velika želja. Smatram da imam najlepše oči na svetu, to je ono što želim, nisam mnogo zahtevna... Hrana je počela da mi se gadi, ne mogu da osećam miris mesa, odmah mi se povraća. Ne jedem mnogo, ali jedem više puta - rekla je Luna.

- Bili smo pod Ostrogom, kada smo krenuli kući. Svratili smo na kratko, bilo je nevreme. Baš je bilo katastrofa. Kad smo krenuli, pobegli smo od pljuska. Posle smo videli da je Bar baš bio u poplavama. Preko auta je išla bujica vode. Imali smo istu želju na Ostrogu i oboma nam se ispunila - rekli si oni.

- Imam neki osećaj. Znate ono pravilo, švaleri imaju žensku decu, ja nisam švaler niti sam ikad bio. Sudeći po tome, biće muško. Neka je živ i zdrav, šta god da bude. Voleo bih da prisustvujem porođaju, potrudiću se, valjda će me pustiti - dodao je Marko.

Luna je otkrila da spava bolje nego ikad, kao i da se oseća umorno i spokojno spava.

Šta su još otrkili pogledajte u nastavku:

🔴 LIVE - PITANJA I ODGOVORI

Live sa sređenim zvukom* POVEŽITE SE SA NAMA: Instagram Luna Djo : https://instagram.com/luna_djogani Instagram Marko Miljković : https://instagram.com/marko...

srbija danas

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: