POTRESNO "Dok sam bio u domu..." Džej je pre nekoliko godina otkrio kako je nastala pesma "Nedelja"

Pesma je autobiografska.

Pevač Džej Ramadanovski preminuo je u Beogradu juče u 56. godini. Smrt ga je zatekla u stanu na Dorćolu gde je živeo s devojkom koja je odmah pozvala hitnu pomoć nakon što mu se slošilo.

 

Džej je preminuo od posledica srčanog udara, a nešto posle 17 časova njegovo telo izneli su policija i pogrebnici, dok se iz okolinih zgrada čula pesma "Nedelja".

Upravo je ova numera Džejev jedan od najvećih hitova, a igrom sudbine pevač je preminuo baš tog dana. Inače, pre 3 godine kada je Džej gostovao na TV Pink u emisiji "Rada sam" otkrio je i kako je ona nastala. Numera je bila autobiografska, a nastala je 1991. godine.

- U to vreme, kad smo radili Futa i ja, falio nam je refren. Za refren pesme "Nedelja" sam kriv ja, ispričao sam Marini Tucaković svoju priču iz popravnog doma. Kao klinac, kad sam bio dobar, davali su mi dozvolu da idem kući, a ukoliko nisam, ostajao sam u domu - rekao je Džej 2017. godine u emisiji "Rada sam".

Ono što je interesantno je da je u jednom navratu voditeljka pomenula da ju je Džej otpevao prvi put na sahrani sina Vuka Bojovića. On je takođe spomenuo da se svaki put naježi dok peva tu pesmu, jer doživljava "film svog života".

 

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano