"PRE 9 GODINA SU MI NAJAVILI KORONU" Glumac šokirao svet SABLASNOM IZJAVOM i podgrejao teorije zavere - "Nisam bio iznenađen kad je počelo u Kini"

Iako je Kovid-19, koji se krajem prošle godine pojavio u Kini, a potom proširio po celom svetu i uzeo brojne živote, bio veliki šok za mnoge ljude širom sveta, ipak osoba koja nije bila iznenađena pandemijom i njenim posledicama je britanski glumac Džud Lou.

Obožavaocima ovog glumca poznato je kako je Džud odigrao jednu od uloga u filmu "Zaraza" iz 2011. godine za koji teoretičari zavere širom sveta smatraju da je najavio korona virus. U razgovoru za GQ glumac je i sam podgrejao "treće oko" priče kada je priznao da je scenario koji se trenutno odvija u svetu navodno bio već unapred pripremljen.

 

Džud Lou
Džud Lou
Foto: Youtube printscreen/BAFTA Guru
 
 

- Definitno sam imao osećaj da će se ovako nešto dogoditi. Za vreme snimanja filma sa nama su radili brojni naučnici i stručnjaci koji su nam objašnjavali da je scenario koji smo tada igrali za filmsko platno ujedno i scenario koji ćemo kroz nekoliko godina doživeti u stvarnom životu - objasnio je 47-godišnjak i otkrio da je već krajem prošle godine navodno "znao" što nam se sprema.

- Kad je počela 2020. godina, a u medijima se pričalo kako se poslednjih meseci u Kini širi nekakav virus, nažalost, nisam bio iznenađen. Znao sam da je došlo ono o čemu su mi govorili pre devet godina - ispričao je glumac, a teoretičari zavere su dobili vetar u leđa pa su svoje priče bez dokaza potrekpili i njegovom tvrdnjom.

Inače, kada je tek izašao u bioskopa, film "Zaraza" zaradio je 136,5 miliona dolara, a popularnost mu je naglo porasla ove godine, nažalost, upravo zbog tematike koja podseća na trenutnu epidemiološku katastrofu u svetu.

 

srbija danas

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: