PREMIJERA filma " JUŽNI VETAR : UBRZANJE " USKORO ! 10 zanimljivosti o FILMU!

Budući da fanovi sa nestrpljenjem čekaju da saznaju šta čeka glavne junake Maraša i Baću, otkrivamo vam 10 zanimljivosti o drugom delu filma "Južni vetar: Ubrzanje ", o kojima je pisao portal Filmtv.rs.

 

 

N𝐞𝐧𝐚𝐝 𝐬𝐞 𝐯𝐫𝐚ć𝐚 𝐢𝐳 𝐀𝐦𝐞𝐫𝐢𝐤𝐞 - gde je bio nekoliko godina i ima veliku želju da zajedno sa bratom sudeluje u njegovim poslovima.

 

𝐆𝐢𝐧𝐮 𝐌𝐚𝐫𝐚š𝐮 𝐛𝐥𝐢𝐬𝐤𝐢 𝐥𝐣𝐮𝐝𝐢? - Maraš žrtvuje svoje bliske ljude, jer ulazi u nepredvidive situacije koje mogu da ih sve koštaju života.

 

𝐀𝐤𝐜𝐢𝐣𝐞 𝐯𝐢š𝐞 𝐧𝐞𝐠𝐨 𝐢𝐤𝐚𝐝 - Automobili će leteti u vazduh, a mnobrojni helikopteri će biti korišćeni u oslikavanju kriminalnih scena, ali i ekspolozije zbog kojih će akterima život visiti o koncu.

 

 𝐏𝐞𝐭𝐚𝐫 𝐢 𝐒𝐨𝐟𝐢𝐣𝐚 𝐬𝐞 𝐦𝐢𝐫𝐞 - gledaoci će ovog puta moći da vide kako zapravo izgledaju najbolji dani njihove ljubavi.

 

𝐌𝐚𝐫𝐚š 𝐮𝐝𝐚𝐫𝐚 𝐧𝐚 𝐂𝐫𝐯𝐞𝐧𝐨𝐠? - Maraš će nastaviti da jača. Jedina osoba koja je iznad njega je Crveni, s kojim će zbog prevlasti imati ozbiljnih problema.

 

𝐌𝐢𝐥𝐨š 𝐁𝐢𝐤𝐨𝐯𝐢ć 𝐬𝐦𝐫š𝐚𝐨 𝐳𝐛𝐨𝐠 𝐧𝐚𝐬𝐭𝐚𝐯𝐤𝐚 - vreme je provodio na intenzivnim treninzima, a uz sve to vodio je računa o ishrani.

 

𝐏𝐫𝐨𝐛𝐥𝐞𝐦𝐢 𝐧𝐚 𝐬𝐞𝐭𝐮 - Reditelj i scenarista Miloš Avramović otkrio je da su imali problema kako da glumce iz inostranstva dovedu u Srbiju.

 

𝐍𝐞ć𝐞 𝐛𝐢𝐭𝐢 𝐣𝐚𝐤𝐢𝐡 ž𝐞𝐧𝐬𝐤𝐢𝐡 𝐥𝐢𝐤𝐨𝐯𝐚 𝐮 𝐧𝐚𝐬𝐭𝐚𝐯𝐤𝐮 - film „Južni vetar 2: Ubrzanje“ biće muška priča dok se prostor za snažniju žensku glumačku postavu otvara u seriji.

 

𝐋𝐨𝐤𝐚𝐜𝐢𝐣𝐞 - Iako je bilo u planu da se film snima i u inostranstvu, zbog epidemije korona virusa snimao se na nekoliko lokacija u Srbiji, a glavne su u Knjaževcu i Beogradu.

 

𝐊𝐨𝐥𝐢𝐤𝐨 𝐣𝐞 𝐤𝐨š𝐭𝐚𝐨 𝐝𝐫𝐮𝐠𝐢 𝐝𝐞𝐨? - veruje se da će 500.000 evra biti dovoljno da pokrije sve troškove ovog visokobudžetnog akcionog filma.

 

Izvor : idjtv.com

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: