PRETI MI, PA ME PRIJAVLJUJE POLICIJI" Kristijan OTKRIO da će se sa OVIM ZADRUGAROM videti na SUDU! (VIDEO)

Bivši učesnik "Zadruge" Kristijan Golubović osvrnuo se na svoj davnašnji sukob sa Radetom Lazićem, s kojim se zavadio tokom trajanja "Farme".

Njihov sukob će, po svemu sudeći, dobiti sudski epilog, a Kristijan je gledaocima ispričao da je danas išao da da izjavu povodom Lazićeve prijave za ugrožavanje sigurnosti.

Onaj Lazić, tranztistor iz Beča, je podneo prijavu protiv mene... On preti, preti, preti meni isto, kao da će da me bije, ja sam vreća g*ovana, ovo-ono, i onda brže-bolje ode u policiju i prijavi me za ugrožavanje sigurnosti. A kako, ne znam, 1000 kilometara, Beč-Beograd... Laje odande, slabo lavež dolazi do mene, i onda ja kada samo malo jače odlajem, onda on ode u policiju i prijavi me. Ne znam kako nekome ugrožavam sigurnost na hiljadu kilometara, to još nije naučno dokazano. Rekao sam da ne znam ko mu mrda kavez tamo daleko, on je tamo daleko, ja sam ovde daleko, gde cveta limun žut, takvu sam dao izjavu - u svom stilu objasnio je Kristijan.

On se u razgovoru sa Pandom i Kendijem osvrnuo i na prozivke Aleksandra Bogunovića Zverke, aktuelnog učesnika "Zadruge", nekoliko dana uoči ulaska u rijaliti. Iako je Zverka pričao da se njih dvojica poznaju iz zatvora, Golubović tvrdi da ga u životu nije video

https://youtu.be/_xcArJTWYGk

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: