PRETNJE UBISTVOM ZBOG 50.000 EVRA! Potresna ispovest Miljane Kulić pred povratak u "Zadrugu" !

Miljana Kulić po ko zna koji put tvrdi da je raskrstila sa Lazarom Čolićem Zolom i konačno priznaje sve o čemu se spekulisalo.

- Smučilo mi se da večito ćutim i ispadam najgora. Ne želim više nikoga da štitim, pogotovo ne Zolu koji me je godinama samo iskorišćavao - počela je Miljana.

Miljana Kulić i Zola
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official
 
 

- Raskinuli smo nedavno, ostavila sam ga jer nisam mogla više da podnesem njegovo ponašanje, poroke, i celokupan način života. Shvatila sam da me samo koristi za novac. Želeo je preko mene da uđe u rijaliti, a kada je shvatio da ne može pokušao je ponovo da mi iznudi pare za dugove - rekla je Kulićeva.

Tvrdi, umorna je od rešavanja Čolićevih kockarskih računa, iako su nemalo puta uhvaćeni i kako zajedno idu u kockarnicu.

- U proteklih godinu i po dana ja sam tom čoveku otplatila kredit od 20.000 evra, plus sam vratila sve njegove kockarske dugove. On se opet kockao, ispričao mi je da ponovo duguje, i to 50.000 evra. Kada sam mu rekla da mu neću dati pare, počeo je emotivno da me ucenjuje i govori kako ja želim da ga ubiju, skroz je poludeo - ispričala je Miljana i dodala da je najviše od svega boli saznanje da je sa njom bio samo iz koristi.

Miljana-Kulić
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

- Shvatila sam da me ne voli jer on trenutno nema emocije. Ne voli nikoga, ni svoju majku ni sebe. Ne mogu očekivati ljubav od takvog čoveka. Otišao je od majke, sada živi sa nepoznatim ljudima, koji su bili njegovi fanovi i koji se isto kockaju i drogiraju - rekla je rijaliti zvezda.

- On živi tako što ceo dan prespava, probudi se oko šest po podne i popije trodone. Nema para za drogu, pa uzima raznorazne zamenske lekove kao najgori narkoman. Onda jede, kocka se, i tako obeznanjen ponovo legne da spava. Savetovala sam ga da ode na lečenje, ali on odbija. Šta će meni to? Ja sam majka, i ne želim da sa takvom osobom provedem život - istakla je Miljana.

 

Miljana i Zola
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

- Nameravam da se posvetim sebi i svojoj porodici. Kada god sam sa Zolom on hoće da se ugojim, da budem što gora. Vreme je da počnem da mislim na sebe. Za nedelju dana se vraćam u "Zadrugu". Hoću da napravim šou i zaradim dovoljno novca za sebe, sina Željka i porodicu - zaključila je.

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: