"PRIČALA SAM SA NJOM POGNUTE GLAVE" Luna Đogani se obratila Kiji Kockar - EVO ŠTA JOJ JE REKLA

Pobednicu Zadruge Kiju Kockar, bivšu suprug Slobodana Radanovića koju je prevario sa milionskim auditorijumom, a saučesnik u ovom ljubavnom trouglu, bila je Luna Đogani. Nakon toga usledio je i razvod, a Sloba i Luna su život nastavili sa drugim osobama.

 

Netrpeljivost između Lune i Kije, je bila očigledna, a one nikad nisu krile da su ljute suparnice. Tada je javnost bila podeljena na dve strane, ali po svemu sudeći, deblji kraj je izvukla Luna, koju su mnogi tada osudili.

Luna je danas daleko iza rijalitija, u srećnom braku sa Markom Miljkovićem, ali je objasnila kako sada gleda na bivšu suparnicu.

 

- Kija Kockar po meni ima ispravne stavove. Nemam lošu energiju ka njoj. Želim joj sve najbolje, da se ostvari kao žena i majka. Kao neko ko je postao i žena i majka, to je nešto najlepše što joj želim od srca - poručila je Luna u Sceniranju na Kurir televiziji

 

Luna se potom osvrnula i na to kako je gledala na njenu suparnicu, tokom rijalitija, te je otkrila da joj svega jako žao:

 

- Bilo mi je žao. Pričala sam i sa njom, bilo je neprijatno. Vidi se na snimcima iz rijalitija da sam u razgovoru sa njom spuštala glavu. Sigurna sam da je Slobu jako volela i verovala u to. Nadam se da će da se izvuče i da nađe nekoga ko je zaslužuje i koga ona zaslužuje - rekla je Luna

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: