PRIHVATIĆE JANJUŠEVO DETE: MAJA otvorila srce, JANJUŠ skočio: "Kruna ima samo jednu majku!" (VIDEO)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

"Da li ćeš prihvatiti Janujuševu ćerku?" - glasilo je pitanje novinara za Maju Marinković, a Marko Janjušević je skočio kao oparen.

 

Ja volim decu, zašto da ne, kod mene je ona uvek dobro došla, ali ona naravno ima svoje roditelje. Ja sam detinjasta, mene vole deca, ali svako dete ima svoje roditelje - rekla je Maja.

Što se tiče moje Krune, ona ima samo jednu majku. Uvek govorim direktno, sada to ne radim, jer je u mojoj glavi haos. Izgleda da još nisam svestan svega. Ne mogu jednostavno da odgovorim direktno na sve - govorio je Janjuš.

Znam da bi trebalo da imam razumevanja, da shvatim da je to njegovo priznanje sveže. Ja sam neko ko je temperamentniji, u više slučajeva se ugrizem za jezik - dodala je Marinkovićeva.

Svestan sam da menjam život iz korena, da počinjem život ispočetka. Ne može da se poredi odnos Kije i Slobe sa nama, mi imamo dete. Dvoumljenje je zbog Krune, istina je ono što sam rekao da ne mogu da zamislim život da ne živimo kao nekada, ali izgleda da ću moći. Nikada nisam ni pomislio da može da mi se desi da Ena, Kruna i ja ne živimo zajedno, ali, evo, desilo se - objasnila je Janjuševićeva.                                                             

Zadruga 3 - Maja priča da će prihvatiti Krunu, Janjuš dodao: Ona ima samo jednu majku! - 06.06.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

izvor:https://pink.rs/

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano