Prijedor: Slobode lišen poreski inspektor
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

U saopštenju se navodi da je kod ovog lica pronađen novac i drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

Srna nezvanično saznaje da je riječ o inspektoru Nemanji Baroviću.

Lišavanje slobode izvršeno je u okviru operativne akcije kodnog naziva "Svodna" koja je usmjerena na suzbijanje koruptivnih krivičnih djela, a realizovali su je pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Srpske, pod nadzorom Posebnog odjeljenja za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala Republičkog javnog tužilaštva.

Pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet, uz asistenciju policijskih službenika Policijske uprave Prijedor, izvršili su pretrese službenih i privatnih stambenih prostorija koje lice koristi u ovom gradu.

Nakon završene kriminalističke obrade, N.B. biće predat Republičkom javnom tužilaštvu uz izvještaj o učinjenom krivičnom djelu.

U saopštenju se dodaje da MUP Republike Srpske zahvaljuje građanima koji su prijavili slučaj policiji, te pozivaju sve građane da prijavljuju koruptivna krivična djela kako bi ti slučajevi bili procesuirani od nadležnih organa. 

Izvor : SRNA

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano