"PRIZNAO BI 'GENOCID' U SREBRENICI I NEZAVISNO KOSOVO" Vulin razobličio Tadićeve neizlečive komplekse
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Bivši predsednik Srbije se nudi strancima, moli da nešto učini i da ga vrate na čelo Srbije, a on će uraditi sve ono što Aleksandar Vučić nije i neće.

- Tužno je gledati čoveka koji je nekada bio predsednik Srbije kako puzi pred svakom kamerom koja hoće da ga snimi. Na sarajevskoj televiziji "Fejs" Boris Tadić se još jednom ponudio da kaže ono što bi malo Srba reklo i ponudi se da uradi ono što niko ko je Srbin ne bi uradio. Napadati Vučića u bošnjačkim medijima, a biti u srpskoj politici je vredno prezira. Pričati o Srebrenici a ne tražiti kaznu za klanja Nasera Orića u Bratuncu je jadno koliko i kukavički - izjavio je ministar odbrane i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

- Tadić se nudi strancima, moli da nešto učini i da ga vrate na čelo Srbije, a on će uraditi sve ono što Vučić nije i neće. I priznaće Tadić genocid u Srebrenici,  nezavisno Kosovo, i pomoći će da se smeni Dodik, i neće pitati šta je sa Srbima u regionu, i neće pitati ništa, a ponudiće izvinjenje za sve, samo da ga iz blata, u koje je sam sebe uveo, podignu i od beznačajnosti operu stranci kada već Srbi tvrdoglavo odbijaju da ga izaberu za bilo šta. Veličina funkcije koju je Tadić obavljao nije mogla da savlada i ukloni komplekse koji su ga obeležili i koji ga i sada vode - zaključio je ministar i predsednik PS-a Vulin.

iizvor :srbija danas

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano