PRNJAVOR - OTAC JE VIDEO SVOJE KRVLjU OBLIVENO DETE: Očevici otkrili jezive detalje pogibije devojčice kod Prnjavora FOTO
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Imala je Vanja R. samo trinaest godina kada je u subotu uveče, oko 21:30, iznenada u centru Prnjavora, za volanom „golfa 4“ „pokosio“ Nisvet M. (25), iz Maravice kod Prnjavora.

Bila je puna života, omiljena drugarica „Vanjica“, igrala odbojku. Bila je i oprezna i prešla pešački prelaz na raskrsnici Ulica Novaka Pivaševića i Laze Lazarevića, kod Gradske tržnice u centru grada. Verovala je i da je sigurna, pošto se ne samo od pešačkog, nego i trotoara udaljila više metara uz tržnicu.

Tu je, nakon uobičajnenog druženja sa drugaricama, sačekala tatu i ne sluteći da će joj za koji trenutak život ugasiti automobil koji se, kako su reporteru „Novosti“ ispričali očevici, „sjurio i doletio ulicom poput rakete!“.

- Najpre se čula škripa kočnica i strahovit udarac. Potom smo videli beživotno telo devojčice pod automobilom. Ubrzo se pojavio i njen otac koji je doživeo šok videvši svoje nepomično i krvlju obliveno dete. Prizor je bio srceparajući i užasan-ispričali su reporteru „Novosti“ očevici.

Vatrogasci i ostali prisutni su najpre ispod automobila izvukli devojčicu, koja nije davala znake života. Sa ovog sveta je otišla u trenucima, kad se automobil nakon više metara zaustavio tek udarivši u prodajni objekat tržnice.

- Vatrogasci su potom iz slupanog „golfa“ izvukli vozača, dok se suvozač S.S. (39), iz Babanovaca, udaljio sa mesta tragedije i raspitivao gde može da opere ruke - saznali smo na licu mesta.

Iz Univerzitetsko kliničkog centra RS u Banjaluci danas je saopšteno da su pacijenti N.M.(25) i S.S. (39) koji su povređeni u saobračajnoj nesreći u Prnjavoru, „opservirani, zbrinuti i uz terapijske preporuke otpušteni“.

Mujkić se lekarima požalio na, navodnu, glavobolju, a u kakvom stanju je bio govore i svedoci tragedije, koje je pitao „gde se nalazi i šta se dogodilo“. Istražioci na čelu sa dežurnim tužiocem OJT Banjaluka, između ostalog, treba da utvrde da li je Nisvet za volanom, eventualno, bio pod uticajem alkohola i opijata, sa kojim ga, inače, u vezu dovode ogorčeni Prnjavorčani.Detaljnije u štampanom izdanju "Večernjih novosti".

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano