PROCURILA INFORMACIJA: Marko Janjušević Janjuš ULAZI U ZADRUGU 4, A EVO I KAD
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Marko Janjušević Janjuš je navodno za domaće medije otkrio da ulazi u četvrtu sezonu "Zadruge", pa prokomentarisao aktuelne učesnike rijalitija.

 

- Iskreno, Kristijan Golubović ima zanimljive priče, sa njim treba samo pričati što više. Izvlačiti iz njega te zanimljive priče, jer to je ono što narod želi da čuje. Oni unutra to ne znaju jer je većina poprilično ograničena. Nije više zanimljivo ljudima da gledaju svađe, to jeste važan deo u rijalitiju, ali treba ubaciti i drugačijih stvari. - rekao je Janjuš, pa otkrio da će za mesec dana ući novi "pravi igrači":

- Ne znam ništa, rijaliti tek počinje za mesec dana, ovo je sve hladno. Tek za mesec dana kada uđu neki pravi igrači, njih desetak, 15, e tada kreće rijaliti - rekao je Marko, pa se vratio na njegov ulazak u "Zadrugu":

- Ja ako budem ušao u rijaliti, promeniću skroz sebe, biti ono što jesam. Uvek budem na samom startu pravi ja, a onda sve upropastim. Da li se vežem za nekoga pa sve sj*bem, ali evo, ako uđem, ovoga puta, biće treća sreća. Nadam se Bogu i svim svecima. Neću se više zaljubiti i neću imati odnose. Neću imati to isključivo zbog ćerke, evo, krenula je u školu, neću dozvoliti to sebi. Obećavam i dajem časnu reč - rekao je košarkaš za domaće medije.

ž

Srbija.danas

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano