ПРОПАГАНДНИ МЕХАНИЗАМ ОТУЂЕНИХ ЦЕНТАРА! (Стоп линчу и прогону недужних и неправедно оптужених Бораца Војске и Полиције Републике Српске!)

Портал "Детектор.ба (Бирн)" на веома непрофесионалан начин, тенденциозно и пристрасно, израђује те у јавни и медијски простор пласира скрћене извјештаје са одржаних судских рочишта на којима се на бруталан начин гази част и достојанство прогоњених Бораца. Нарвно мисли се на уредништво поменутог електронског медија.

Приликом монтаже сваког извјештаја али буквално сваког, сви наводи и текстови сачињени су на бази монтираних фраза, све се у цјелсоти и до детаља извлачи из контекста и тако се формирају сатанистичке цјелине које се након тога јавно објављују. Пропаганда је жестока, људи се сатанизију без било каквог стварног и правног основа те на тај начин постају отворене мете за прогон и даље насиље сваког типа. Овај процес траје годинама, све се врло смишљено планира и матрица је јасна, прво се напише један огаван и клеветничи текст, након тога тај текст преузимају други муслимански портали који исти најчешће допуне и објавују на сва звона како би се мобилисале радикалне муслимаснке фракције, организације и удуржења и остали слични сатрапи, олоши, јади и жгадија.

Sud BiH odbio prijedlog za pritvor osumnjičenoj za finansiranje terorizma

Наведеним радњама врши се отворени притисак на поступајућа судска вијећа као и на све службене особе анагжоване у процесима те се на тај начин омета судски поступак и припрема терен да се оптужени Борци осуде на што строжије казне.

Неправда коју трпе оптужени и осуђени Борци је ужасавајућа што све даље изазива осјећај страха ,несигурности и једног огромноог неповјерења у правосудни апарат који води наведене поступке.

Намјера потоњих јесте и коначни слом оптужених лица, како психички тако и физички, све радње које се предузимају имају исти циљ а то је да се оптуженим Србима изрекне што више стотина година робије те да се тај ореол злочинства пренесе и на институције Републике Српске: војне, полицијске и политичко-цивилне а све како би се Република Српска прогласила злочиначком и геноцидном творевином.

Управо се најжешћи удари, насртаји и негације, институција Републике Српске одвијају кроз судске поступке који су иницирани монтираним оптужницама засновани на лажним и изнуђеним исказима свједока. Све наведено се јасно може доказати кроз анализе и статистике израђене од стране "Републичког центра за истраживање рата ратних злочина и тражења несталих Републике Српске", гдје се на веома јасан начин може видјети и утврдити да се од стране правосудних институција БиХ, већински оптужују, прогоне и на огромне затворске казне пресуђују само Срби.

Од овакве накарадне и сатанистичке праксе се морамо заштити свим дозвољеним и законом предвиђеним средствима.

Доста смо ћутали и пуштали најгорем шљаму да блати и понижава часне и поштене Борце Војске и Полције Републике Српске.

Аутор текста: Марко Ђурић

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano