"PROŠLA JE JEZA KROZ MENE" Nakon PRETNJI SMRĆU Stanija OTKRILA kako je izgledao SUSRET sa Kristijanom

Stanija Dobrojević nedavno je doputovala iz Amerike u Srbiji zbog suđenja sa Kristijanom Golubovićem koji joj je u rijalitiju pretio smrću. 

- Trebala sam da dam iskaz u vezi sa Kristijanom, zbog toga sam i došla. Svi su upućeni u to da mi je prećeno smrću, rekla sam dosta, ovo više nije rijaliti, ovo nije šou, sad je u pitanju moj život. Jednostavno, rekla sam da ne moram ni da se vratim u Srbiju, neću ni u rijaliti, i to je to. Normalno je da se čovek uplaši. Najteže je mojoj porodici, oni nisu iz ovog sveta. Oni ovo jako teško doživljavaju. Moja majka što gleda te klevete... Ja se ne bavim time što oni meni pripisuju - rekla je ona i dodala:

- Mi smo bili jako dobri prijatelji na "Farmi 6" i sve je prestalo kad su se kamere ugasile, shvatila sam da je čovek glumac i da nije ono što se predstavlja kad je krenuo da mi traži novac. Dala sam mu pola novca, da bih kupila svoj mir - objasnila je ona. 

Stanija je priznala da joj nije bilo svejedno kada je videla Golubovića.

 - Ja sam bila u kolima i odmah sam produžila. Jezivo sam se osećala kad sam ga videla da je prošao. Prošla je jeza kroz mene - priznala je.

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: