PROSLAVIO JE SKANDAL SA POPULARNIM PEVAČEM Imala je intimne odnose sa 14 muškaraca pred celom Srbijom i dalje nastavlja da ŠOKIRA

Rijaliti učesnica Mina Vrbaški u prvu sezonu “Zadruge” ušla je kao maloletna i to sa svega 17. godina, a za četiri godine boravka u rijalitiju uspela je da promeni čak četrnaest partnera.

Srbija je Minu upoznala kao maloletnu ljubavnicu pevača Šaka Polumente i kada je snimak na kojem pozdravlja svoju ljubavnicu dospeo na društvene mreže. Zbog pevača je napustila srednju dizajnersku školu, koju i zbog učešća u "Zadruzi" nije uspela da završi. U rijaliti je ušla u želji da je gledaoci upoznaju u što boljem svetlu, međutim uspela je da u četiri sezone rijaliti programa promeni veliki broj partnera, te se nije libila da ima intimne odnose pred kamerama, a potom je sve to prepisivala mladosti.

 

Mina Vrbaški i Šako PolumentaFOTO: YOUTUBE / YOUTUBE

Mina Vrbaški i Šako Polumenta

Prvi odnos pred kamerama imala je već prve večeri kada je ušla u "Zadrugu 1", 6. septembra 2017. godine. Tad se smuvala sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, a tri dana kasnije bacila je oko na Anđela Rankovića. Nakon kraćeg vremena se vratila Đeksonu sa kojim je imala burnu vezu, ali se trudila da ne gubi vreme, pa je usput bila sa Jovicom Putnikovićem. Posle njega se ponovo vratila Đeksonu, a zatim je na red došao Toma Panić. Njih dvoje su za intimne odnose koristili svaku priliku, ne obraćajući pažnju na to da li je neko u blizini.

U drugoj sezoni "Zadruge" Mina je najpre nežnost razmenjivala sa Ervinom Mujakovićem, a posle je na red došao Marko Marković. Mina je i sa Markom imala vrele akcije kako u krevetu, tako i u tuš kabini. Potom je usledio intimni odnos sa Adamom Đoganijem, a na kraju je došao i Savo Perović.

 

Mina VrbaškiFOTO: SCREENSHOT

Mina Vrbaški

Učestvovala je i u "Zadruzi 3" u kojoj je bila u turbulentnoj ljubavnoj vezi sa Crnogorcem Mensurom Ajdarpašičem.

 

Mina Vrbaški i Jovica PutnikovićFOTO: YOUTUBE / YOUTUBE

Mina Vrbaški i Jovica Putniković

Mina i Mensur su nedavno raskinuli, zbog čega je Vrbaši i zaplakala na svom Instagramu uz reči da mu se javno izvinjava, te da je svesna šta je izgubila. Ali pored gore nabrojanih Mina je imala ljubavne odnosa i sa Vladimirom Tomovićem, Franom Pujasom, Filipom Carem, kao i sa Matejom Matijevićem

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: