PROSTITUTKA OPČINILA SRPSKOG SPORTISTU: Zbog nje leteo za Beograd, upoznao je s roditeljima, NIJE ZNAO čime se bavi!

Jedna od najlepših devojaka iz "kataloga" srpskog makroa Mihaila Maksimovića bila je u vezi sa slavnim srpskim sportistom, koji nije znao da se ona bavi prostitucijom.

Poznati sportista, koji je trenirao i živeo u Atini, bio je zaljubljen u damu noći koja je u "katalogu" balkanskog makroa Mihaila Maksimovića bila na vrhu izbora najskupljih devojaka. O njenom pravom poslu sportista nije mogao ni da sanja.

Kako u svojoj knjizi "Mnoga lica Marije Magdalene", napisanoj u zatvoru, otkriva Maksimović, Monika je poreklom iz Zadra, koja je tokom studija ušla u prostituciju:

"Mona je bila savršena za visoke poslove. Fotografije za katalog koje je uradila bile su fenomenalne, pa sam joj odredio najvišu cenu", opisao je Maksimović devojku koju je nazvao Princezom. Njen pravi identitet nije otkrio, ali je naveo da je studirala u Beogradu, i da je bila "lepa, savršeno elegantna, prefinjena i inteligentna".

"Bila je prava princeza", napisao je Maksimović.

Mona je bila tražena. Novu godinu je proslavila u Parizu kod Mihailovog klijenta Žarka, koji se prema njoj ophodio kao su u vezi. Onda je spakovala kofere i sa još dve devojke otišla put Beča.

"Trojica fudbalera različitih nacionalnosti zakupila su predsednički apartman u ekskluzivnom hotelu, a ja sam im poslao Monu, Divnu i još jednu devojku. Dva dana nisu izlazili iz ogromnog apartmana sa šest spavaćih soba. Momci su se bojali da ih neko ne uslika sa plaćenim devojkama. Doručak, ručak i večeru služili su im u apartmanu", opisao je Mihailo.

Klijenti su rado birali Monu kao pratnju za putovanja i krstarenja.

"Između putovanja Mona je u Beogradu bila neverovatno aktivna, u svakom smislu - noćni život, izlasci, klubovi, restorani, tražili su je klijenti. Instagram joj je eksplodirao", opisao je Mihailo kako je izgledao život ove elitne prostitutke. Dobila je i poziv da uđe u jedan rijaliti, ali mu je pao kamen sa srca kada je odbila. Bila je zvezda, kako navodi, iako je scena nije zanimala.

Plenila je gde god bi se pojavila, bilo da su u pitanju klubovi u Beogradu ili kazina u Budvi. Jednog avgusta na primorju, kako piše Mihailo, uspela je da zaradi evre u petocifrenom iznosu.

Odjednom, počela je da gubi interesovanje za posao. Priznala je Mihailu da se plaši da glas o poslu kojim se bavi ne stigne do njenih roditelja u Zadru, ali i do dečka s kojim je počela da se viđa. Sava, Monikin dečko, bio je sin vlasnika jednog ovlašćenog salona automobila.

Rekla mu je, kao i roditeljima, da radi kao hostesa i promoterka. Međutim, kada je poželeo da žive zajedno, raskinula je vezu i nastavila da radi.

"Vratila se na posao, ali nije potrajalo. Ušla je u novu vezu, s našim sportistom, koji je u to vreme živeo u Atini. Opet je živela u strahu, grč se vratio. Rizik je bio realan, jer je do tada bila sa dosta ljudi iz srpskog i internacionalnog sporta. Momku se jako dopala, upoznao ju je sa svojima. Često je odlazila kod njega u Atinu i on je koristio svaku priliku da doleti do Beograda. Problemi su bili stari, nije želela da izlazi s njim u noćne klubove i restorane u kojima su je znali. Plaćala je visoku cenu posla", otkrio je čitaocima makro za kog je godinama radila.

(MONDO)

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano