PRVI FAJT U BELOJ KUĆI! NINOVA KĆERKA JE NAPALA A ONDA JE USKOČILA ONA
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

U Beloj kući uveliko je u toku emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje za Sandru Rešić: "Zašto ne kažeš Zvezdani šta misliš o njoj?"

- Već sam joj rekla sve, prekinule smo svaki kontakt. Ja sam pustila Rialdinu pesmu umesto njene i ona se naljutile. Ni ne pratimo se na Instagramu. Možda je ona fenomenalna, ali za ovde godine nismo našle zajednički jezik. U kući u kojoj smo, ja sam uspešnija nego ona - rekla je Sandra.

- Znamo se dugo, nismo se čule. Nisam je pecnula, dok nije rekla da se derem. Što si onda došla ovde? - rekla je Zvezdana.

- I ja sam pevačica, rekla sam ti Zvezdana da sam svesna sebe, da se od mog pevanja ne pada u nesvest - rekla je Ana Bulatović.

- Toliko su ljubomorne jedna na drugu. Jedva čekam da Zadrugoviziju i da čujemo komentare stručnog žirija, to će biti haos - rekla je Miljana

Zadruga 4 - Žestok okršaj Sandre i Zvezdane - 10.09.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

Izvor: srbijadanas.com

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano