RASKIRNAKAVANJE, "DOGOVOR UOČI ZADRUGE"! Psihijatar Jovan Marić o ODNOSU Nadežde Biljić i Tome Panića!

Toma nam je objasnio da to radi isključivo zbog novca jer mora na neki način da izdržava Nadeždu i dete, ali da nikada ne bi dozvolio da oni budu deo ovog programa.

Kako se situacija među njima odvijala, to jeste kako je Toma javno prevario Nadeždu i njihov telefonski razgovor, koji je bio veoma potresan, imali su priliku da vide mnogi. Čudno je i kako je Toma te večeri plakao pokajnički, pokušao da objasni Nadeždi, koja nije bila spremna za razgovor, a odmah nakon toga nastavio po starom i bio je veoma slobodan sa nekim od zadrugarki.

Nadežda se za to vreme oglašava vrlo često, a iz njenih objava se vidi da je veoma ogorčena. Dete koje imaju sada je u rukama Biljićeve koja ga gaji zajedno sa svojom majkom, a kako bismo saznali kako će se ova toksična situacija između roditelja odraziti na dete, pozavli smo psihijatra Jovana Marića.

- Nije prvi put da se supružnici dogovore u ovakvom projektu, to se dešavalo i ranije. Mislim da oni to čine radi ovog rijalitija. Dete je sada malo, njemu sećenja počinju od treće godine, do tada će se i rijaliti završiti, a ako se ovako nešto bude nastavilo u budućnosti, detetu to neće biti neobično, već će vremenom usvojiti njihove obrasce delovanja i prihvatiti ih kao normalne - kaže Jovan Marić.

 

Da li će se ova porodična drama zaista završiti pomirenjem Nadežde i Tome i da li je zaista reč o rijaliti igri ili je ipak stvar daleko ozbiljnija? Vreme će pokazati.

 

srbija danas

 

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: