Put ka "Snu o proljeću"

EUT je sinoć napravio najveći upset i izbacio glavnog favorita za osvajanje ekipu Kruševac6. Oni će već sutra u prvoj BO5 seriji igrati protiv ekipe ASQ koja je na krilima Laleta i njegove Jinx u najbližoj i najzanimljivoj BO3 seriji izbacila OGG našeg sjajnog kastera Dalibora. 

Svi mi volimo lijep underdog story i iskreno u ovoj BO5 seriji će se biti teško odlučiti za koga navijati jer obje ekipe su pokazale ogroman respect prema svojim protivnicima i osvojili naša srca. Lale ili Micro? Alen ili Oliver? Ili će na kraju mlađani i sjajni Pokz da nosi EUT do nove senzacije. Saznaćemo 15.01.

U drugom meču, mega spektakl, duel dva titana, duel dvije sile koje se moraju prepoznati, duel ekipa Cement i Clouded Leopards. Ekipa Cement je igrala protiv Team Reject u osmini finala gdje su se morali nositi sa svojim budućim midlanerom Cappyem i na kraju su u poprlično close seriji uspjeli da pobjede na krilima Stojazija i Kristijana. Leopardi su na krilima našeg Jankosa, našeg first blood kinga Claymoora nosio svoju ekipu na svim lejnovima, donosio ih u poziciju gdje mogu da out trejduju svoje suparnike i tako izbore put u četvrtfinale. Ostaje nam samo još da vidimo da li su nam spremili neke cheesy pikove poput Seraphine-Yummi botlane-a.

 

17.01. ćemo gledati duel ekipa Detelinara i Nema me. Dvije sjajne ekipe koje su izborile svoj put ka četvrtfinalu rezultatima 2:0. Najveće pitanje koje nas čeka u ovom dvomeču je da li će za Prankya ostati Graves open a za Kopču njegov nezasutavljivi Darkin Aatrox jer su upravo ova dva igrača najzaslužnija za prolaz svojih ekipa u narednu rundu.  Prenky sa pentom i sjajnim shotcallovima i Kopča sa besmrtnošću, ko će više da nosi i ko može da pokaže više u ovoj BO5 seriji, saznaćemo kroz dva dana.

 

I za kraj 18.01. duel, dva titana, dva gorostasa Rifta, dva ljuta rivala, duel MFA i LFD. MFA je na krilima Fate-a i njegovog Yonea i Irelie prošteao preko Bakarnih Ratnika koji za ovog sjajnog midlanera nije imao odgovor. Pravo je pitanje, da li LFD ima ono što je potrebno da zaustavi Fate-a ili će ovaj midlaner još jednom da pokaže zašto je strah i trepet svakoga ko se nadje pred njim. Divizijo, imate li plan i da li ste spremni? Da li je Fate prejak i za vas?

Razgovarali smo i sa našim organizatorom sjajnim Džonsom gdje nam je on dao svoje predikcije za četvrtfinale

EUT-ASQ 2:3

CMT-CLDS 3:2

DTL-NMM 3:2

MFA-LFD 1:3

Očekuju nas sjajne partije u četvrtfinalu, dodjite da zajedno uživamo u gejmovima i bodrimo naše drugare

trovo.live/dzonsaTV

Autor: Noctiis

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor:
Najpopularnije
јун 5, 2020, 12:01 по подне - вук