"RASKINI SA BUDALOM!" Miki savetovao Viktoriju nakon NERVNOG SLOMA - mora da snosi POSLEDICE
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Viki Mitrović imala je nervni slom nakon što je saznala da je njen dečko, Marko Osmakčić, flertovao sa Marijanom Zonjić na žurki. Ušla je u fizički obračun sa njim i pocepala mu majicu. Potom je poželela da napusti "Zadrugu" te je lupala na kapiju.

 

Zadrugari su pokušavali da je smire, ali im nije polazilo za rukom. Viki je otišla u rehab kod Mikija Đuričića, a on joj je dao par saveta.

Mene nervira to što si bila dobra kada si svima ispričala svoju tužnu priču, a sada već nisi dobra. Sada me boli ku*ac za sve. Ali većina njih će sada da kaže, ma kur*etina. Region je sluša kroz šta si prošla, a onda kada si se zaljubila sada si kriva za sve. Razumeš? Ti više nisi ista devojka. Ne mogu ja da ti pričam o tome - počeo je Miki.

 

- Ja ne mogu više, na lekovima sam, osušila sam se - žalila se Viki

 

- Jesi ti retardirana. Nemoj onda da ulaziš u to ludilo više. Što si se zaljubila? Kada izađeš započni nešto novo. Ja tebe razumem, ali nije rešenje da odeš kući ovakva. Nervno si rastrojena, prebila si devojku ni krivu ni dužnu. Popravi se, izvini se kome treba. Otkači se ove budale. Najlakše je otići kući. Šta je tvoja budućnost? Da se kur*aš? Jesi zato ušla u rijaliti? Moraš da snosiš posledice, ja u ovim godinama snosim posledice, pa šta da radim. Raskini sa tom budalom - savetovao je Miki

Izvor: SD

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano