Rastina izjava na saslušanju
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Pjevač Stefan Đurić Rasta uhapšen je u petak, kada je policija kod njega pronašla pet grama marihuane, a potom je po nalogu tužilaštva urađen i pretres njegovog stana u kom je pronađena veća količina skanka.

On je saslušan pred Višim tužilaštvom u Beogradu nakon čega mu je tužilaštvo odredilo pritvor do 30 dana.

Reper je, navodno, sada priznao u policiji i kako je nabavljao marihuanu, ali ne i ime osobe od koje je kupovao.

"Tačno je da je kod mene pronađena opojna droga, ali nije tačno da sam je držao radi dalje prodaje. Droga mi je služila isključivo za moju ličnu upotrebu. Ja sam umetnik i već dugo koristim marihuanu, a i njen sam promoter i smatram da treba da se koristi kao lek. Nikada ranije kod sebe nisam posedovao ovoliku količinu marihuane, ali mi se jednostavno ukazala prilika da ovu količinu nabavim, a zbog situacije sa koronom želeo sam da se obezbedim. Nikad se nisam bavio prodajom niti marihuane, niti bilo koje druge vrste droge. Takođe, nikad nisam koristio nek udrugu vrstu droge, čak ni 'bromazepam' i slično", navodno je rekao Rasta, a prenio "Kurir".

Takođe, navedeno je da je reper priznao da je sarađivao sa policijom.

"... Odveo sam ih do stana u kojem neprijavljeno boravim i pokazao im mesto gde se ova droga nalazi. Marihuana se nalazila u kupatilu u bubnju mašine za veš. Nabavio sam je početkom septembra, nekih 700-800 grama. Nikome nisam davao na korišćenje. Radi svoje bezbednosti i bezbednosti svoje porodice, ne želim da otkrijem od koga sam kupio drogu. Ne sećam se tačno koliko sam je platio, ali bilo je to oko 2.000 evra".

Rasta je rekao da nikad nije koristio nijednu vrstu droge i da nije zavisnih od marihuane, uz objašnjenje da je koristi baš zato što smatra da ne može da bude zavisan.

"Inače koristim 20 grama dnevno u 20 džointa. Droga koja je pronađena kod mene bila je u donjem vešu, jedna PVC kesica. Ovu marihuanu sam nosio sa sobom jer sam krenuo da pokupim svog druga A.N. imali smo dogovor da odemo negde pored reke kako bih ja uživao u marihuanu", rekao je navodno reper.

(Mondo, Kurir)

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano