RAT RIJALITI MAJKI! Pale teške reči između Nadice i Marije! U sve umešale i Slobu Radanovića! (VIDEO)

Raspodela budžeta se nastavlja, a Marija Kulić, pomrsila je konce mnogima. Ona je dodelila velike budžete, a sada je na redu srednji budžet koji je namenila Nadici Zeljković.

Nadice dajem ti srednji jer te Rada volela, ja bih ti dala najmanji da se ja pitam. Ti moju ćerku nisi onda ocenila nijednim bodom, a Miljana je bila uz Kiju. I više ja nju volim od tebe. Ona je dostojanstvena i žena sa stavom, tebe svrstavam u folirante. Ti si pravi folirant. Ogovarala sam te kada je Sloba bio na žurci, svesna sam kroz šta si prolazila kao majka, kada se sve ono dešavalo u Zadruzi. Meni nije jasno tvoje ponašanje, kada je on bio tu, ti si bila kao leptir, sva si lepršava bila, nije mi jasno - rekla je Marija.

Ja sam tu Kiju rodila i napravila, to da znate. 15 godina sam starija od vas, mogla sam i ja vas da rodim. Kruška ne može da rodi jabuku. Hvala što ste podržavali Kiju, a vi ste rodili troje, pokažite na njima kakva ste majka i kako niste folirant - rekla je Nadica.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Jedna je majka, sto očeva! I da vam kažem nešto, na sceni ste sedam godina, a ja 30, jeste li čuli nešto za mene? Vaša sujeta jede, tu je vaša veličina, nikada mi nećete oprostiti taj jedan bod - rekla je Nadica.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-snimku u nastavku teksta. 

 

 

 

Zadruga 4 - Žestok verbalni okršaj Kijine i Miljanine mame, Nadica i Marija zaratile - 19.10.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

Pink.rs

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: