"REKLA MI JE DA JOJ JE OSTALO 6 MESECI ŽIVOTA!" Alen otkrio nepoznate detalje iz odnosa sa Zerinom!

Danas je Milan Milošević ušao u Belu kuću kako bi tokom emisije "Pitanja gledalaca" pretresao najaktuelnije teme u "Zadruzi". Jedno od pitanja bilo je upućeno Alenu Hadroviću, a odnosilo se na njegov odnos sa Zerinom Hećo.

- Da li si na istu foru razdvojio Zerinu i Dada Glišića, tako što si joj obećavao kule i gradove? - glasilo je pitanje.

- Mene je Zerina kontaktirala na Instagramu zainteresovana za pevanje u mom lokalu. Pošto joj je to preporučila devojka koja se meni dopada, pozvao sam ih obe. Bilo je neko dopisivanje kasnije, nisam je pratio u rijalitiju i ništa nisam znao. Ona mi je tada delovala kao porodična žena. Posle određenog vremena, rekla mi je da joj je Dado Glišić bivši dečko, a da je sada samo zanima pevanje, ni to toliko. Dado inače nastupa u mom lokalu. Posle me je zvala da se upoznamo u Sarajevu, ja sam joj rekao da mogu kad budem bio u prolazu, jer nisam zainteresovan toliko da dolazim samo zbog nje. Došla je u Beograd na dan, pa smo se upoznali, seli na ručak. Ona je još bila sa Dadom, a to mi je krila. Hteo je on to da mi kaže, ali mene nije interesovalo. Nisam bio spreman za emotivnu vezu, to sam joj rekao kada me je pitala - počeo je Alen.

 
 

 

Alen Hadrović
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

- Posle je počeo haos, rekla mi je da ima rak, da joj je ostalo još šest meseci života. Ja nikada neću obelodaniti te prepiske, dva dana smo proveli u Beogradu. Ljudi su stekli utisak da se borimo za nešto što nije ni postojalo. Za neku vezu, a protiv Dada. Poslala mi je poruku da umire i da dođem. Blokirao sam je na svim mrežama, a onda je krenula ta njena pljuvačina po meni - završio je Alen.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

 

Zadruga 4 - Alenova ispovest o Zerini, zadrugari u čudu - 05.11.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

srbija danas

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: