SA MNOM MOŽE SAMO AKO JE PO MOME! Car Dalili jasno stavio do znanja kako mora da se ponaša u odnosu sa njim, a ona ga ovim pitanjem zaintrigirala!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

U toku emisije "Gledanje snimaka", Filip Car i Dalila Dragojević su se osamili u pušionici, pa su porazgovarali o njihovom odnosu

- Svoje vreme dragoceno ne gubim ni na koga. Kad sam s tobom završio vezu, uradila si mnogo stvari za mene. Ne možeš sa mnom kroz rogove, borio sam se sa puno rogatijima...Sa mnom može samo ako je po mome - rekao je Car.

- Eih jeb**a...Rekla ti je od nje da se skloniš, onda kad si ti pitao. Ja te pitam uopšteno za komunikaciju sa ljudima ovde? Je l' bi ti smetalo da pričam sa nekim, bilo kakva priča? - rekla je Dalila.

605439_carr_iff.png?t=1643350199

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ne, jer ja sebi ne bih dao za pravo da ti zabranim. Smetalo bi mi da se ponašaš razuzdano sa nekim. U smislu da vidim da tebi pomoći nema - rekao je Car.

- Šta misliš na to razuzdano - pitala je Dalila.

605438_car_iff.png?t=1643350199

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

- Ova mala Ana je razuzdana, ovako onako, vamte tamte...Sad sam ti rekao da - ne bacaš flaše pod sto, sledeći put ne znam šta će biti. Tvoje ponašanje sam idelaizirao, pa se to okrenulo naopačke. Opet, ja imam nadu da možeš da se promeniš - rekao je Car.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano