ŠA SUTRA IZVODE IZ RIJALITIJA! Suočava se sa Ivanom na SUDU - Zakazano PRVO ROČIŠTE za RAZVOD!

Zadrugar Nenad Aleksić Ša sutra bi trebalo da se nađe pred sudom oči u oči s još uvek zakonitom suprugom Ivanom Aleksić. Kako prenose domaći mediji, nakon što su reperu nedavno u "Zadruzi" uručeni papiri o sporazumnom razvodu, Ša i Ivana u ponedeljak imaju zakazano suočavanje.

- Nenad izlazi iz Bele kuće da se suoči sa Ivanom na sudu. To je trebalo da se desi još u sredu, ali je pomereno za sutra. Njih dvoje će konačno da se nađu oči u oči pred zakonom i da pokušaju sporazumno da se razvedu - otkriva izvor blizak supružnicima, koji bi uskoro trebalo da postanu i zvanično bivši. 

- Mnogo se polemisalo oko toga da će Ivana reperu sve da uzme, a i on je sam kukao u rijalitiju da se plaši da će supruga da mu potroši sve pare s računa. Međutim, istina je da nju ne zanimaju njegove pare, koje ceo život skuplja na računu i ima pozamašnu sumu. Trenutno je zanima samo salon , koji je dobila od Nenada u braku, ali koji sama vodi i zarađuje od njega. Verovatno će na sudu doći do ravnopravne podele imovine, ako se slože oko sporazumnog razvoda, ali ono na čemu će Ivana sigurno insistirati je stan na Fontani, u kom su zajedno živeli i iz kog se iselila - tvrdi izvor.

 
 

 

Nenad Aleksić Ša, Ivana Aleksić
Foto: Instagram printscreen/sha_ivv_love

Ovome u prilog govori i to što se prva pobednica "Zadruge", Kristina Kija Kockar za vikend, baš uoči sudskog ročišta, tagovala s Ivanom upravo na Fontani, gde se nalazi stan u kom je živela sa Ša. Mnogi su to protumačili kao provokaciju jer je Nenad molio porodicu da baš tu smesti Taru Simov. Međutim, porodica se oglušila o reperove molbe.

- Nenadov brat i roditelji su u korektnim odnosima s Ivanom, ali ne mogu protiv njega. On je njihov i prihvatiće ga takvog kakav je. Ipak niko od njih ne želi kontakt s Tarom i u tome su baš isključivi - zaključuje izvor "Srpskog telegrafa".

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: