ŠA ULOŽIO 70.000 EVRA U VEZU SA TAROM! Simova otkrila NOVE DETALJE raskida - evo u kavim su sada odnosima

Ognjen Amidžić u emisiji "Amidži šou" ugostio je Taru Simov, Anđelu Vešticu, Nenada Marinkovića Gastoza i Dragana Marinkovića Macu. Tara je tom prilikom otkrila u kakvim je odnosima sa bivšim dečkom Nenadom Aleksićem Ša, a zatim se osvrnula i na to što joj je reper posvetio pesmu.

- Meni je drago da mene neko toliko voli. Izuzetna je pesma, posvetio ju je meni, ne možemo da osporimo da je Nenad vanserijski talenat kada je muzika u pitanju. Kada je ljubav u pitanju, tu baš nema sreće - priča Simova, pa dodaje

:U ljubavi baš i nema sreće. 70.000 evra je uložio u vezu javno. Što se tiče nas, dosta je nerazumevanja i na sve to njegove stvari, nismo se našli. U korektnim smo odnosima, nismo u svađi. Ako mu nešto treba, može da me pozove - rekla je Simova u emsiji "Amidži šou".

 
 

Inače, Tara Simov je u emisiji gostovala sa Anđelom Vešticom gde je došlo do pomirenja:

 

Tara Simov
Foto: Tv Pink Printscreen

- Nismo se videle 4 godine. Vreme je bilo da se sukob reši. Meni je žao. Naravno da ću da se izvinim, naravno da sam pogrešila. Neke stvari su dovele do tog postupka. Ona je mene povredila, ja sam je povredila na lošiji način, kajem se i vreme je da se stavi tačka. Mi smo sudski rešile, meni niko ne može ništa. Dogovorile smo se da van suda rešimo stvari, i da ona nema traumu. Meni je zaista žao. Ovo je moglo ranije da se reši - rekla je Anđela Veštica.

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: