SAMO 2% GLASOVA - ODUVAN JE! Evo ko je sinoć IZBAČEN iz Zadruge 4! (VIDEO)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Nominovani zadrugari Mladen Rajković, Mišel Gvozdenović i Vasilije Ilić sinoć su odmerili snage u borbi za opstanak na imanju. Voditelj Darko Tanasijević upoznao ih je sa pravilima prve igre u četvrtoj sezoni najgledanijeg rijalitija "Zadruga".

Oni su imali zadatak da se na znak Velikog šefa najbrže moguće odvezu do mesta gde su se nalazila tri pudinga. Na njima je bilo da što pre pojedu puding i vrate se sa praznom čašom.

Nakon neizvesne i turbulentne borbe, pobedu je odneo Mladen, te su se njemu duplirali SMS glasovi. Nakon dupliranih glasova, voditeljka Dušica Jakovljević saopštila je duplirane glasove Darku, a on je proglasio ko zauvek napušta velelepno imanje.

 

- Posle dupliranja jedan od vas ima 89% glasova, drugi 9%, a treći ima svega 2% glasova. 89% glasova ima Mišel Gvozdenović, 9% glasova ima Mladen Rajković, Vasilije, došao je trenutak da zauvek napustiš imanje. Ti si prvi takmičar koji je izbačen iz Zadruge - izjavio je Darko.

Zadruga 4/ izbacen

Gledaj preko 200 ex YU Tv kanal uzivo, bez satelitske opreme ili kablovske! Ne propusti vise ni jednu utakmicu, film ili seriju! Sve sto je potrebno je internet Probaj besplatno na https://goo.gl/XDSEqdby # booschelo

Srbija.danas

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano