Sanja Vulić protiv ponavljanja izbora u Doboju: To bi bio udar na standard građana, neka ih plate iz svog džepa

Oni koji bi da ponavljaju izbore, neka novac daju iz svojih džepova ili iz budžeta firmi kojim upravljaju, a taj atak na standard građana mi nećemo dozvoliti, jer imamo mnogo većih i potreba i problema naših sugrađana, izjavila je Sanja Vulić, komentarišući zahtjeve pojedinih partija za novo brojanje glasova u Doboju.

– Što se tiče ponavljanja izbora, mi smo spremni na pobjede i sutra i svaki naredni dan. Mi imamo stabilnu organizaciju. Ponavljanje izbora u Doboju, značilo bi 26.000 glasova za SNSD – rekla je Vulićeva za Srpskainfo.

Vulićeva nije precizirala koliko bi ponavljanje izbora koštalo i kako bi se to odrazilo na standard građana.

Njena stranka pobijedila je na izborima u Doboju a kandidat te stranke za načelnikadobio je nevjerovatnih 82% glasova. Prethodno su se sve partije povukle iz izbornog procesa jer im kako su rekli, nije bilo dozvoljeno da posmatraju izbore. Rast SNSD-a u Doboju uslijedio je nakon prelaska dugogodišnjeg načelnika Obrena Petrovića i kompletnog gradskog odbora SDS-a u SNSD.

Na pitanje da li je ovo rezultat dobre kampanje proteklih mjeseca dana ili njenog rada tokom čitave godine Vulićeva odgovara:

– Rezultat SNSD u Doboju je isključivo produkt rada velikog, motivisanog tima,osnaženog mladošću i kvalitetom. Unazad dvije godine, od trenutka kada nas je predsjednik Milorad Dodik okupio i ujedinio mi radimo svakodnevno. Doboj jeste najveće gradilište baš zbog naših inicijativa, želja, potreba, vizija i ideja, a sve to je potpomognuto punom podrškom Vlade Republike Srpske, predsjednice Željke Cvijanović i srpskog člana Predsjedništva – zaključuje ona.

izvor: novi dani

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: