SANJIN NOVI DEČKO JE BIO OŽENJEN I IMA DECU: Dve godine je jurio "Nisam htela da budem s njim! KULIRALA SAM"

Sanja Stanković je priznala za domaće medije da uživa u divnoj vezi, sa muškarcem koji je zaista poštuje, ali da su joj se prioriteti sada promenili jer joj je najveća želja da pazari nekretninu u Beogradu zajedno sa svojom majkom.

-Super se osećam, bila sam malo u Parizu da odmorim, mada nisam mnogo odmarala, više sam šopingovala i obilazila, ali zaista sam super. Ne bih otkrivala sumu koju sam potrošila , ranije sam bila mnogo veća šopingholičarka, ali sada su mi se prioriteti promenili, pa mora negde da se povuče ručna i zavije slavina, ali ranije sam baš mnogo trošila novac na garderobu - rekla je ona, pa otkrila da ima dečka.

 

Sanja-Stanković
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić
 
 

- Imam dečka, bili smo zajedno u Parizu, već mesec ipo dana smo zajedno, rekla sam skoro, taj čovek već dve godine pokušava da dođe do mene, duži vremenski period sam ga kulirala, a on mi je pisao, ni u malom mozgu mi nije bilo da će biti sa njim, jer mi se nikada nije ni sviđao, ali bio je uporan - rekla je bivša zadrugarka.

 

Sanja-Stanković
Foto: Srbija Danas

- Na prvom mestu me poštuje, a vidim kako se ophodi prema svojoj deci, pošto ima decu i to me je kupilo. Videćemo u kom pravcu će voditi naša veza, a svakako bih volela da se ostvarim kao majka, i to baš sa njim - zaključila je Stankovićeva.

 

 

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: