ŠČEPAO JE ZA VRAT! Kristijan nasrnuo na Miljanu, ona ZAPOMAGALA - Obezbeđenje NIJE STIGLO da reaguje

Danas je na adresu Bele kuće stiglo pismo od Velikog šefa u kom su zadrugari obavešteni da je Miljana Kulić tužila Vuka Moba i Lazara Čolića Zolu jer obojica koriste žene.

Tokom suđenja, Miljana je iznosila sav prljav veš iz veze sa Zolom, pa je nastao haos u "Zadruzi". Kristijan Golubović je bio sudija na ovom suđenju, a čak ni oni nije mogao da obuzda zadrugare. U jednom trenutku je hteo da se našali pa je obmotao duksericu sebi oko vrata kako bi im jasno stavio do znanja da ne može više da sluša njihove prepirke.

Kako ni ovo nije pomoglo, prišao je Miljani i stavio joj duksericu preko glave, uhvatio je oko vrata i povukao unazad. - Pusti me, nije mi dobro - poručila je Miljana Kristijanu.

Miljana je potom nastavila da se žali Vladimiru Tomoviću, a Kristijan joj je vikao pored glave da je on sudija i da treba da prestane sa pričom. U jednom trenutku joj je začepio usta svojom rukom, kako bi prestala da priča. Obezbeđenje nije reagovalo jer je bilo jasno da Kristijan nema nameru da je povredi već samo želi da završi sa suđenjem.

Ipak, na kraju je doneo konačnu odluku i kaznio obe strane:

- Vuk Mob i Zola da viču nedelju dana "Mi smo stoka izrabljjivačka", a Miljana "Ja sam najveća budala!" - rekao je Kristijan.

Pogledajte kako je izgledala ova situacija:

Zadruga 4 - Kristijan našao kreativan način da zaustavi Miljanu - 10.11.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

Zadruga 4 - Kristijan doneo konačnu odluku i izrekao kaznu - 10.11.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

izvor:srbijadanas.com

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: