Sedamnaest novih medalja u virrinana karate kluba "Semih"
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Članovi karate klub "Semih" iz Mostara su  ovog vikenda učestvovali na petom po redu Shotokan kupu u Zenici. 

Na takmičenju je učestvovalo sedamnaest takmičara i mostarcima je pripalo sedamnaest medalja i pehar za ostvarene rezultate. 

"Uprava karate kluba" Semih " upućuje čestitku takmičarima na ostvarenom rezultatu  Također, zahvaljujemo našim domaćinima na organizaciji i gostoprimstvu. Zahvaljujemo našim članovima, njihovim roditeljima, sponzorima ali i medijima koji prate naš rad, nastojat ćemo i u budućnosti opravdati njihovo povjerenje "ekao je medijima sensei Sanel Kladušak, trener karate kluba  "Semih"

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor:

Ime mi je Muamer Zukanović Rođen sam 04.08.1996. godine u Mostaru gdje sam 2015. godine završio Karađoz-begovu medresu, a odmah zatim upisao komunikologiju na Fakultetu humanističkih nauka Univerziteta Univerziteta "Džemal Bijedić" Bio sam angažovan na poslovima vezanim za odnose s javnošću Islamske zajednice Čapljina, a moji zadaci i obaveze odnose se na održavanje društvenih mreža i web stranice pomenute institucije. Imam iskustvo radijskog dopisnika za online radio "Divan" - radio Islamske zajednice Mostar,, a obavljam i poslove PR managera bokserskog kluba "Mostar" iz Mostara. Također bio sam angažovan kao PR manager u Udruženju građana Eco Fututa Počitelj. U svrhu vannastavnih aktivnosti pohađao sam ljetnu školu o znaćaju NATO-a za Bosnu I Hercegovinu, seminar “Etos rodne ravnopravnosti u nastavi a participirao sam i na seminaru o medijskoj pismenosti čiji organizator je misija oscee-a.