Serija "Autoput do neba"

Poslednja vremena u kojima je cenjena lepota pristojnosti i bezazlenosti, kada nije bilo sramota biti kulturan. Kada su žene imale šansu da budu ženstvene jer im to moda nije uskratila, kada je bilo potpuno normalno da muškarci budu đžentlmeni, kulturni  i vaspitani, a deca da uživaju u svom detinjstvu u raznim igrama napolju, u da puštaju zmaja od papira, vole kućne ljubimce... 

Postoji serija "Autoput do neba", koja se prikazivala u Americi od 1984. - 1989. godine, i jako mi je žao ako nikada kod nas nije bila ni prikazivana ni popularna. Zahvaljujući sajtu Biblijski filmovi, dobili smo šansu da je gledamo, svi mi koji želimo gledati lepa filmska ostvarenja, koja su snimljena krajnje kulturno, za svaki uzrast, sa moralnom porukom i nadom bukvalno za svakoga. 

Radnja serije prati Jonathana koji je anđeo na zadatku. Umro je mlad i ostavio porodicu za sobom, ali ga je Bog preobrazio u anđela, i poslao ga na zemlju da pomaže ljudima. Jonathan Boga zove Šef i putuje iz mesta u mesta, gde ga dočekuju različite sudbine ljudi, gde ima svega što se dešava u životu, od sreće do tragedije. Njegov zadatak je da izvuče iz ljudi ono najbolje, da iskoriste nove prilike koje su im ponuđene od Boga, da se pomire, pronađu svoje mesto u društvu...U svemu tome pomaže mu Marko, simpatični policajac u penziji, koji je ujedno i toliko komičan, čovek velikog srca. Sreli su se u prvoj epizodi, kada se Jonathan pojavio kao baštovan u jednom staračkom domu gde je radila i Markova sestra. Ne samo da je pomogao starcima da otkupe dom i pretvore ga u svoju kuću, nego je i tužnoj devojci pomogao da gleda život sa lepše strane, oslobodi svoju lepotu i pronađe ljubav. Kada Marko shvati da je njegov komšija i sestrin prijatelj, ni manje ni više nego anđeo, on ostavlja alkohol koji mu je pravio probleme, i moli Jonathana da krene sa njim. Od tada, kroz svih pet sezona serije, dvojica prijatelja putuju hiljade kroz kilometara pomažući  ljudima. 

Serija koja će vas oduševiti i probuditi mnoge uspavane lepote. Nije teško biti dobar i pristojan...

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor:

Autor knjiga : Princ spoznaje, Elez, Prvi i trinaesti, Zvuk tišine. Pišem za svoj blog "Krug".