SERIJSKI UBICA "VAMPIR" POBEGAO IZ ZATVORA - UHVATILA GA BESNA RULJA: Seljani ga UDAVILI, kasapio im je decu!

Rulja u zapadnoj Keniji pronašla je i ubila serijskog ubicu dece koji je pre dva dana pobegao iz zatvora.

Mastena Vandžalu koji je priznao da je ubijao decu u Keniji, a onda pre par dana pobegao iz zatvorske ćelije u Nairobiju, pronašli su seljani u Bungomi i pretukli na smrt, navela je policija.

Policija je pokrenula opsežnu potragu za beguncem koji je priznao da je tokom pet godina ubio više od 10 dečaka. Vandžala je priznao da ih je drogirao i u nekim slučajevima i pio njihovu krv, zbog čega je dobio nadimak "vampir".

Vandžalu se navodno vratio u kuću svojih roditelja, koji su ga se odrekli, ali su ga susedi našli i pretukli i udavili pre nego što je policija stigla, rekao je jedan očevidac lokalnim medijima.

Vandžala se predstavljao kao fudbalski trener i tako je namamljivao žrtve na skrivena mesta gde bi ih potom napao i ubio. Kada je uhapšen u julu, odveo je policiju do mesta gde je zakopao tela. Trojica policajaca koji su bili na dužnosti kada je pobegao iz zatvora u sredu, optuženi su za pomaganje osumnjičenom u bekstvu i nemar, piše "BBC".

Policija je primetila da im nedostaje jedan zatvorenik tokom jutarnje prozivke. Javnost sada traži od kenijskog šefa policije da podnese ostavku zbog bekstva koje je šokiralo naciju.

(Mondo)

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: