Severina je dva sata bila u policijskoj stanici na ispitivanju, evo zbog čega
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U
         Hrvatska pevačica Severina Kojić je provela dva sta u zagrebačkoj VII. policijskoj stanici                   Trešnjevka na ispitivanju pošto ju je prijavila učiteljica OŠ "Matija Gubec" Ljiljana Klinger, piše Jutarnji.hr.
          Postupak je tajan, potpisali smo izjavu o tajnosti i ne mogu vam ništa više reći - rekao je                advokat Matić, a isto je ponovila i Severina Kojić.

    Ljiljana Klinger učiteljica je škole koju pohađa zajednički sin Severine Kojić i Milana                         Popovića. Događaj koji je Klinger shvatila kao pretnju navodno se dogodio 10. marta ove  godine, kad je Severina sa suprugom Igorom Kojićem oko 15 sati došla po sina u školu.

 

Igoru Kojiću nisu dozvolili da preuzme dečaka, a Severina je navodno rekla učiteljima da joj poruče da to što rade nije u redu, da će se videti na sudu te da je ona sledeća.

Upravo ovo poslednje je kod Ljiljane Klinger izazvalo osećaj straha i nesigurnosti pa je odlučila da Severinu prijavi policiji zbog pretnje.

Međutim, ona je tog dana došla u školu s novinama u kojima je bilo objavljen članak u vezi sa Milanom Popovićem. Severina ni u jednom trenutku nije spomenula bilo koju reč koja bi se mogla tumačiti kao pretnja učiteljici škole koju pohađa njen sin.

 

pruzeto:https://idjtv.com/

 
 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano