SILOVANJE U ZADRUZI? "Tako je počelo..." Isplivali JEZIVI DETALJI MORBIDNOG ODNOSA ovo dvoje zadrugara
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Milica Kemez je u toku današnjeg dana odlučila da zameni uloge sa Mišelom Gvozdenovićem, te je došlo na red njeno ispitivanje, a glavna tema je bila Miljana Kulić i njegov odnos sa njom, koji traje godinama.

- Jesi li imao nekih neprijatnosti na nastupu? Da li je istina da si tukao Miljanu? - pitala ga je Milica.

- Ne znam zašto se to priča, ali stojim iza svega što sam rekao. Zamisli da je neko pretučen, a nije prijavio. Moja kuća je odmah u centru, a i ja sam javna ličnost. Nemoguće je da se ne bi znalo. Mislim da hoće da mi se osveti - rekao je Mišel.

 
 

- A što si zvao Mariju? - pitala ga je Milica.

 

Mišel, Miljana
 
 

- Nikada prvi. Ona je mene zvala, da me pita za neke ustanove, lečenje, ali ja nisam znao ništa o tome - rekao je Mišel.

- Gde je tebe ona uopšte videla? - pitala je Milica.

- Na nastupima. Pamtim je kao pogubljenu devojku, našminkanu kao luda Nasta. Prišla mi je i odmah sam u pogledu video da nije psihički u redu. Ispoštovao sam je, slikao se, ali je stalno dolazila, prilazila. Tako je to počelo. "Dolazi devojka na takmičenje, čudnog izgleda, proganja pevače". To su mi rekli. Ona zove hitnu, vatrogasce, dostave, naruče neke pice, kolače, sve ti dođe na kuću. Nisam ni znao o čemu se radi - pričao je Mišel.

 

Mišel, Milica
 
 

- Možda je htela da te časti. Da li je plaćala te dostave? - šalila se Milica.

- Jednom mi je došla policija, prijavila me je, pa se sumnjalo da sam je silovao. Ona je to rekla, ispostavilo se da nije tako. Ispitivali su me, ali su me pustili. Mnogo me je sve to pogodilo - prepričavao je Mišel.

- Iskreno, ne bih voleo da bilo ko prolazi kroz to, zaista - zaključio je Mišel.

 

 

Zadruga 4 - Mišel prepričao Milici šta mu je Miljana priređivala - 04.10.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

srbija danas

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano