JEZIVA ISPOVEST BIVŠE RUKOMETAŠICE: Silovao je TRENER sa 12 godina, abortirala pa ZAVRŠILA U ZATVORU!

Svet sporta je zaista težak. Potrebno je dosta sreće, muke, znoja a neretko i krvi kako bi se postigli određeni rezultati. Nažalost isti taj svet može da bude i svet pakla i zla. Takav slučaj je i sam život bivše rumunske rukometašice Marijane Ćetiner koja je šokirala ceo svet svojim intervjuom za portal gsp.ro, u kome je govorila o odrastanju bez roditelja, seksualnom zlostavljanju i danima provedenim u zatvoru. 

- Nisam imala majku i oca, ostala sam u sirotištu. Tukli su me i silovali. Ta beba je umrla. Da, u sirotištu. Takođe me je silovao trener, da, Nita Grigore - priča Marijana Ćetiner.

Nažlost, ova nesrećna rukometašica nije bila jedina...

 
 

- Nisam bila jedina koga je trener zlostavljao. Zlostavljanje je započelo u 12. godini. Događalo se u kampu. Pozvao bi vas u svoju sobu i naterao da se svučete. Ako niste želeli on bi rekao: Sutra ideš kući, vraćaš se u sirotište. Đavo te uzima! Nisam mogla ni sa kim da razgovaram. Ko će da te brani? Svet bi njemu verovao - izjavila je Ćetiner.

Fizičko zlostavljanje je bilo i na utakmicama, ako trener ne bude zadovoljan sa igrom.

- Kada niste postigli gol, tukli bi vas tamo na klupi. Prebio me je ovaj gad. Tukao nas je preko članka. Rekao bi: Ako ne postignete 10 golova od 10, đavo će vas odvesti! To se događalo dok nisam zatrudnela - nastavila je bivša rukometaašica svoju jezivu ispovest i nastavlja: 

- Morala sam da abortiram u petom mesecu i umirala sam. Imala sam 12-13 godina. Bilo je teško, strašno! Prljavi trener. Ne znam da li je još uvek živ. Kad nemaš mamu ili tatu, sve ode dođavola. Život je bio težak - poručila je Marijana Ćetiner.

Ova nesrećna bivša igračica uhapšena je 1995. godine i sledeće je osuđena na tri godine zatvora zbog “podsticanja ili primamljivanja osobe na seks sa ljudima istog pola”.

Posle skoro tri godine u kojima je rekla da je pretrpela stravična mučenja u zatvoru Aiud i Tirgsor, Cetiner je 1998. godine oslobođena je dekretom predsednika Emila Konstantineskua.

Marijana se prijavila za politički azil u Nemačkoj, gde i danas živi, piše rumunski portal, a prenosi “Maksbetsport”

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: