SKANDAL! TUŽBA K'O VRATA, TRAŽI 500.000! VODITELJ pokrenuo POSTUPAK protiv zadrugara "Neće proći NEKAŽNJENO

Ovonedeljni vođa Sandi Kojić ne prestaje da šokira svojim vođstvom.

On je na iznenađenje mnogih ponovo postavio Dalilu Dragojević i Filipa Cara za potrčke i čini se da ne mari za komentare, već nastavlja da iznenađuje kako gledaoce tako i cimere

Ovog puta on je rešio da svoj stajling prilagodi svojoj ovonedeljnoj ulozi, pa se prerušio u pravog vođu imperatora.

 
Sandi Kojić
Sandi Kojić
Foto: Facebook prinscreen/Dejan Stankovic Kralj

Dok su mnogi oduševljeni njegovim zalaganjem na ovom mestu, bivši rijaliti učesnik i voditelj Dejan Stanković Kralj smatra da je postupak zadrugara povreda njegovog imidža koji je on gradio godinama, te da će pokrenuti tužbu protiv Kojića u kojoj potražuje čak 500.000 dinara.

 

Dejan Stanković Kralj
Dejan Stanković Kralj
Foto: Facebook prinscreen/Dejan Stankovic Kralj
 
 

- Tužba ko vrata za učesnika "Zadruge" slovenačkog p*rno glumca Sandija Kojića, zato što skrnavi moje ime i imidž Kralja, koji sam zaštitio u Zavodu za patente i intelektualnu svojinu! Kao ovonedeljni vođa, Sandi se obukao kao Kralj i stavio krunu, a na Dalilino pitanje zašto me kopira, nije znao šta da kaže... Ne može čovek čija je profesija slovenački p*rno glumac da skrnavi krunu i moj zaštićeni imidž, a da ne prođe nekažnjeno. Moj advokatski tim će tražiti odštetu u iznosu od 500.000 dinara, tako da će dotični morati još dugo da se p*rnografise(je.e) kako bi mi nadoknadio štetu!!!! - napisao je Dejan Kralj.

 

Dejan Stanković Kralj
Dejan Stanković Kralj
Foto: TV Happy printscreen

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: