SKANDALOZNI PREOKRET! Dejan i Car su se UDRUŽILI protiv Dalile! OBOJICA su je OSUDILI zbog PONAŠANJA

Trougao koji čine Dejan Dragojević, Dalila Dragojević i Filip Car se ne stišava. Svakog dana izlaze nove informacije, ali priče o tome ko koga tu laže i koga vol, postaju sve komplikovanija.

Ipak, ovo što se sada dešava niko nije očekivao. 

Naime, tokom emisije "Pitanja gledalaca" Dalila je u jednom trenutku pričala o intimnim odnosima u braku i kakav je Dejan u krevetu. Više o tome šta je sve rekla i kakve je sve fantazije ispunjavala svom mužu.

 

 

Dalila ipak nije očekivala da će se njih dvojica udružiti i osuditi zbog ovakvog ponašanja. 

 

Dalila Dragojević

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Prvo joj je Filip zamerio zbog otvorenosti o kojoj je pričala šta sve radi u krevetu.  

 

 

- Znaš ti šta sam ja za vas sve? Ja sebe da ponižavam zbog vas, ja po*nićarka, po*nićarke su sve one sa kojima si bio! Ponižavate me, obojica me volite, kako da ne! - besno je govorila Dalila.

- Priča je bila da je on pričap o sek*su, ja sam se nadovezala, fuj, neću ja sebi ovo više dozvoljavati. Ti si me dovoljno ponizio, ovo ti je večeras bila prekretnica, neću više da komuniciram ni sa tobom ni sa njim, a ti samo dočekuj i ispraćaj - nastavila je.

 

Dalila Dragojević

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

- Nema problema to je tvoja odluka. Ja sam u odgovoru uvek koncizhan i precizan, i za Maju sam rekao precizno! Jako si sebična osoba - rekao je Filip.

- U tebi je problem što ti sve moraš da pričaš, mene napadaju ovde, mršte mi se ovde, unose mi se u lice - dodala je Dalila.

- Pričala si o sek*u, kako si mu ispunjavala sve fantazije, kakva si u krevetu, šta misliš kako mi je to da slušam - nastavio je Filip.
 

 

Dejan Dragojević

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Nakon rasprave sa Filipom Carem u pušionici, Dalila Dragojević se vratila u dnevni boravak i tu ju je zbog iznošenje intime iz njihovog bračnog života osudio i muž Dejan. 

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku:

https://youtu.be/2eId4tLmKHc

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: