SLEDI DISKVALIFIKACIJA!? Snimak je CENZURISAN! Tek izašavši iz kuće SLUĐENI Janjuš shvatio ŠTA SE DESILO

Odnos između Marka Janjuševića Janjuše i Maje Marinković jedan je od turbulentniji u "Zadruzi". Iako su se u jednom trenutku pomirili u toku aktuelne sezone, njih dvoje svaki čas prolaze kroz nove svađe i trzavice.

Upravo to se dogilo i danas. U Beloj kući došlo je do pravog haosa, a u jednom trenutku njih dvoje su se gađali testom, i čime god su stigli.

Nakon ovog karambola, Marinkovićeva je otišla do toaleta da se opere, a zadrugarke su je urnisale zbog njenog ponašanja.

 
 

Dok se Janjuš sređivao, vikao je i psovao iz sveg glasa, a taj snimak morao je da bude cenzurisan, jer on nesumnjivo nije birao reči. Janjuš je kasnije otišao do trema da se smiri, a pridružio mu se Filip Car. Kada se koliko-toliko sabrao, Januš je shvatio da mu zbog Majinih provokacija nesumnjivo preti diskvalifikacija, jer mu je veoma teško da kontroliše svoje postupke. Car ga je tešio i pružio mu podršku.

-Hoće da me diskvalifikuje, ja ti se kunem. Doći će do toga da odem u zatvor, odlepio sam. Aleksandra joj ništa nije uradila - žalio se Janjuš.

- Ništa, svi je granatiraju - govorio je.

Kako su izgledali ovi dramatični trenuci, pogledajte u sledećim video klipovima:

srbija danas

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: