ŠOK - ONANIŠE PRED SVIMA! Ljubio se s jednom, završio u krevetu s drugom, pa odlepio! (VIDEO)

Aleksandra Nikolić nekoliko puta dala je reč da se neće miriti sa Filipom Carem, niti imati bilo šta sa njim. Međutim, isto toliko puta je prešla preko toga, pa završila opet sa njim, kao što se desilo i sinoć u "Zadruzi".

Oni se konstantno svađaju i mire, a jedna od glavnih prepreka među njima, jeste Mina Vrbaški, sa kojom se Car prethodnih dana ne razdvaja.

 

Zadruga 4 - Aleksandra ponovo pogazila reč, pa završila u krevetu sa Carem - 18.10.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

Među njima je prošle noći došlo i do poljupca, te su svi smatrali da je to početak nove veze. Ipak, nešto se promenilo, pa je Filip završio u krevetu sa Nikolićevom. Po navici, nije noć mogla proći mirno, pa su obrnuli krug i naizmenično se svađali i ljubili.

 

Zadruga 4 - Aleksandra i Car ne mogu da se smire, svađaju se, pa opet mire - 18.10.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

Nakon burne svađe i Filipovog povratka u krevet, on je prigrlio Aleksandru i započeo vrelu akciju pod pokrivačem. Kako je Drvetu mudrosti odao tajnu da je među njima bilo se*sa, Nikolićeva nije u potpunosti sarađivala, pa je Caru ostalo da se samozadovolji, što je i učinio.

Srbija danas

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: