SPAKOVALA STVARI I NAPUSTILA KUĆU: Zbog celog HAOSA SA CAREM, nije više mogla da IZDRŽI!

Nedeljama unazad glavna tema pete sezone "Zadruge" su ljubavnici Filip Car i Dalila Dragojević, kao i njen suprug Dejan, ali i Filipova devojka Maja Marinković, sa kojom je vezu započeo pre ulaska u rijaliti. 

Ovo dvoje zadrugara prevarili su svoje partnere i emotivno i fizički, i to javno, i dok je Dejan osuđen na to da mora da ih gleda zajedno svakodnevno, Marinkovićeva, koja trenutno nije u rijalitiju je ipak, imala izbor.

Maja se nekoliko puta oglašavala ovim povodom, i uvek je držala do sebe, ali je samouvereno naglašavala da će Filipu pasti mrak na oči kada se ona pojavi u Beloj kući, te da će šutnuti Dalilu. Majin ulazak se još uvek nije dogodio, a vreme provedeno van Zadruge starleta koristi kako bi uživala i šopingovala sa prijateljicama. 

 
 

 

Maja Marinković, Aleksandra Subotić
Maja Marinković, Aleksandra Subotić
Foto: Instagram prinscreen/majaamarinkovic

Poznato je da je Maja izuzetno bliska sa nesuđenom snajom porodice Dragojević, i takođe bivšom zadrugarkom Aleksandrom Subotić, a njih dve neretko objavljuju na društvenim mrežama zajedničke slike. Sada su obe na Instagramu podelile da je Maja doputovala kod Sandre u Novi Sad, a nakon što su šopingovale u tamošnjem tržnom centru, fotografisale su se i na ručku. 

Ako je suditi po izreci da se "žena najbolje oporavlja od raskida u šopingu", pretpostavlja se da je Maja odlučila da pobegne iz Beograda na par dana kako bi malo skrenula misli sa celog haosa koji se trenutno događa sa Filipom Carem

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: