Sprema se za Kristijana, a netom kruži njegov P*RNO VIDEO: "Da, ja sam na snimku! Ona je udata žena!"
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Ivan Mitrović Biza zvani don Kruševca pažnju javnosti privukao je u poslednje vreme izazivanjem Kristijana Golubovića na borbu po MMA pravilima u "Zadruzi 4", koji najavljuje za oktobar ove godine.

Dok se Biza sprema za ovaj meč, po internetu kruži i porno snimak sa njegovim imenom u naslovu! Kontaktirali smo Bizu da bismo proverili da li je to zaista on i da li je imao problema u privatnom životu kada se ovaj video pojavio na internetu.

Ivan Mitrović Biza
 
 
 

- Da, to sam ja na snimku! Nisam imao problema u vezi toga. Za mene, kao poznatu ličnost, to je normalna stvar. Moj posao i jeste da pravim šou. Pa, i u rijalitijima se poteciraju takve stvari, kao što su seks afere učesnika, da bi rijaliti podigli na viši nivo... Reč je o starijem snimku, i što je najbitnije, nije reč o maloletnici, već zreloj ženi čije ime ne želim da spominjem jer je udata, i ne bih da joj narušavam brak. Zato neću reći o kojoj se devojci radi jer je i tada bila udata - kaže Biza.

- Mogu da najavim i da će, po mom ulasku u "Zadrugu 4", pored svega, gledaoci imati prilike da me gledaju i u seksualnim akcijama sa učesnicama "Zadruge" - dodaje on.

 

 

Don krusevca Biza Kristijan Golubovic je previse slab za mene ja ubijam iz udarca

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

srbija danas

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano