SPREMAN SKANDALOZNI SPISAK: Narod gladuje u Crnoj Gori, a deca Milovog režima mesečno primaju po nekoliko hiljada
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Narednih dana biće objavljeni spiskovi dece funkcionera koji su zaposleni u državnim institucijama, a da prethodno nisu imali ni jedan jedini dan radnog iskustva na bilo kojem poslu.

DPS je svoj podmladak zapošljavao na visokim pozicijama gde su imali enormna primanja, dok je narod na rubu egzistencije.

Njihove plate su se kretale i po nekoliko hiljada evra na mesečnom nivou.

Sinovi istaknutih funkcionera DPS-a Duška Markovića i Vladana Vučelića - Nikola i Aleksandar - zaposleni u Vojno-obaveštajnoj službi (VOS) formiranoj pri Ministarstvu odbrane, dok je Amar Nuhodžić, sin ministra unutrašnjih poslova Mevludina Nuhodžića(DPS), zaposlen u Upravi carina.

Premijerov drugi sin Predrag Marković je jedno vreme bio komercijalni direktor u Montenegroerlajnsu, a u maju 2017. godine zasnovao je radni odnos u Kontroli letenja Srbije i Crne Gore (SMATSA), gde radi kao specijaliste za ekonomsko-finansijske poslove.

Od oktobra 2017. godine, funkciju državnog sekretara u Ministarstvu ekonomije obavlja Nikola Vujović, sin bivšeg ministra ekonomije Branka Vujovića. Sin aktuelnog potpredsednika Vlade Milutina Simovića Miloš Simović, zaposlen je u Agenciji za nadzor osiguranja, dok je Marko Gvozdenović, sin političkog direktora DPS-a i potpredsednika Skupštine Crne Gore Branimira Gvozdenovića, osnivač i izvršni direktor firme „Iron investments and advisory” koja se bavi konsultantskim uslugama u vezi sa poslovanjem i ostalim upravljanjem. Ime mlađeg Gvozdednovića vezivano je za brojne investicione projekte od državnog značaja.

U CBCG rade ćerke premijera Duška Markovića i bivšeg crnogorskog predsednika Filipa Vujanovića – Valentina Marković i Nina Vujanović. U toj instituciji je zaposlena i ćerka bivšeg gradonačelnika Podgorice, a sadašnjeg generalnog sekretara predsednika Slavoljuba Stijepovića – Dragana.

I sin člana Senata DRI Zorana Jelića i državne sekretarke u Ministarstvu rada i socijalnog staranja Vukice Jelić, Mitar, platu zarađuje u CBCG, kao i deca više nosilaca pravosudnih funkcija, poput Janka Lopičića, sina sudije Ustavnog suda Desanke Lopičić.

Prema medijskim informacijama, u CBCG je pripravnički staž odradila i Sanra Dacić, ćerka potpredsednika Vlade za regionalni razvoj Rafeta Husovića.

izvor: srbija danas

Milo Đukanović

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano