SRAMOTNO - Novi napad na Đokovića: Obrađuj drvo ili pleti šalove!

Javno ga je kritikovala tokom US Opena, kada je izbjegao konferenciju nakon što je pogodio linijskog sudiju u vrat, a sada je nekadašnja teniserka Martina Navratilova ponovo napala prvog reketa svijeta Novaka Đokovića!

Ovoga puta zbog Novakove ideje da organizuje poseban Sindikat tenisera koji očigledno nije po volji Čehinje koja sada radi kao teniski analitičar.

- On misli da radi pravu stvar. Ne slažem se s njim, ali to je njegov izbor. To sigurno nije pomoglo njegovom tenisu. To stvarno kod njega ne razumijem. Kada si najbolji na svijetu, potrebno je da ti energija odlazi na to, moraš da se posvetiš sportu. Da biste se opustili gledate TV, obrađujete drvo ili pletete šalove. Ali osnivanje sindikata - zapitala se Navratilova tokom razgovora za "Irish Times", pa dodala:

- To ne pomaže uopšte, ni u jednoj situaciji. To možeš raditi kada prestaneš da igraš, ali trenutno je kontroverzno i ne pomaže. Tokom pandemije koronavirusa pokušavaš da nas podijeliš, a sve to dok se pokušavamo ujediniti i shvatiti kako da igramo turnire, a da se ljudi ne razboljevaju i ne umiru od koronavirusa. Moramo da se držimo tog problema, a ne stvaramo novi koji nam ne treba.

izvor: atv

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: