SRAVNILA IH SA ZEMLJOM: Mina iznela činjenice o ljubavnim parovima! Dejana nije štedela, a šta je tek rekla za Dalilu
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

U novom izdanju čuvene emisije "Premijera - Vikend Specijal", zadrugarsku nedelju za nama komentarisala je bivša zadrugarka, Mina Vrbaški.

Ona se na samom početku osvrnula na odnos Dejana i Dalile Dragojević.

Zadruga
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official
 

- Žao mi je, Dejan stvarno nije dobro. Kad digneš ruku na sebe, to je katastrofa, i znaj da ima neki problem kad je u stanju da otvori sebi glavu. Zbog koga? Ja sam i prošli put rekla, i dalje sam ubeđena da tu ima neke magije. Možda to ljudima smešno zvuči i misle da sam ja luda, ali meni nije jasno kako neko može da pređe njoj preko svega toga. Nisu to čista posla - zapaža Vrbaški.

Mina je potkačila i Filipa Cara, o kojem i dalje nema lepo mišljenje.

- To je on, to je Filip. Meni je bilo normalno da će on da ode sa nekom drugom devojkom u krevet, kakva Maja... Ne volim da pričam o takvim ljudima, jer sam od njih dobila toliko uvreda, gade mi se da pričam o njima, ne znam šta bih drugo rekla za njega - kaže bivša zudrugarka.

Vrbaški se dotakla i svog bivšeg, Mensura Ajdarpašića, i njegove veze sa Milicom Veselinović.

 

Zadruga
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

- Kako ja ono kažem, boli i ne prolazi! Žalim ga, ne znam šta mu se dešava, ne znam šta će mu dete koje ponaša tako kako se ponaša. Neprijatno mi je kada ona upoređuje mene i sebe, kada govori kako će onda pokaže da nisu sve devojke kao Mina, a na kraju je pokazala da je i gora nego ja. Ne postoji u Beloj kući koja je za Mensura - zaključuje Mina u emisiji "Premiijera - Vikend Specijal".

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano